De 5 beste ijskrabbers van 2024

De beste ijskrabber kopen kan een hele uitdaging zijn. Voor het verwijderen van het ijs heb je natuurlijk een goede ijskrabber nodig, maar er zijn zoveel soorten en maten te koop dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En je wilt natuurlijk wel de beste ijskrabber kopen. Maar wat is de beste ijskrabber? Wij helpen je daar graag bij! Wij hebben een aantal ijskrabbers uitgetest en een lijstje gemaakt met wat volgens ons de 5 beste ijskrabbers van 2024 zijn.

Het is heel vervelend als je ‘s ochtends naar je auto loopt en je ramen van de auto bedekt zijn met een laag ijs. Dan weet je wat je te doen staat: krabben!

Een ijskrabber is natuurlijk niet echt een sexy product, maar functioneel des te meer. Zeker als de ramen van je auto bedekt zijn met een laag ijs. Je moet de ijslaag eerst verwijderen voordat je in de auto stapt. Je riskeert zelfs een boete als je ramen nog bedekt zijn met ijs, terwijl je aan het verkeer deelneemt. Daarom moet je altijd een ijskrabber bij je hebben. En er zijn verschillende soorten en maten ijskrabbers te koop terwijl de functies van een ijskrabber voor je auto ook uiteen kunnen lopen.

Het beste wat je kunt doen voordat je een ijskrabber bestelt, is om een ijskrabber review te lezen. In een review lees je hoe andere gebruikers de ijskrabber ervaren en wat de voor- en nadelen van een ijskrabber zijn. Op die manier kun je ook een weloverwogen beslissing nemen over welke ijskrabber het beste voor je is. Wij helpen je alvast op weg door de beste ijskrabbers op een rijtje te zetten.

Merk
Model
1
Kärcher EDI 4 elektrische ijskrabber
Kärcher
EDI 4
2
Vodom Rode Ijskrabber, magische ijskrabber
Vodom
Magische ijskrabber
3
Ijskrabber auto - Ruitenkrabber - Auto accessoires - Krabber met handschoen
Happy Shopper
IJskrabber auto
4
Prezza IJskrabber Voor Auto - Sneeuwkrabber - Raamkrabber - Ergonomisch Design - Rood
Prezza
IJskrabber Voor Auto
5
Vileda Auto raamwisser - IJskrabber 2in1
Vileda
Auto raamwisser - IJskrabber

Dit zijn ze, de 5 beste ijskrabbers van 2024

1. Kärcher EDI 4 – Beste elektrische ijskrabber

Kärcher EDI 4 elektrische ijskrabber
Bekijk ijskrabber

De EDI 4 van het merk Kärcher is de beste elektrische ijskrabber die je op dit moment kunt kopen. Wil je geen natte en klamme handen meer en wil je snel en effectief ijs van je autoruiten verwijderen? Dan heb je zeker baat bij deze ijskrabber deluxe. Die ook geschikt is voor het verwijderen van zelfs dikke en hardnekkige ijslagen. Na het verwijderen laat het apparaat geen strepen en vormen na en de EDI 4 weegt iets meer dan 800 gram. Hij ligt ook lekker in de hand en is eenvoudig te bedienen. Door de krachtige lithium-ionbatterij is de EDI 4 altijd klaar voor gebruik en na gebruik kun je ‘m eenvoudig opbergen in de meegeleverde opbergtas.

Pluspunten
 • Krachtige lithium-ionbatterij
 • Ligt lekker in de hand
 • Binnen 15 minuten weer opgeladen
 • Geschikt voor dikke lagen ijs
 • Laat geen strepen of vormen achter
Minpunten
 • Weegt iets meer dan 800 gram

De Kärcher EDI 4 is verkrijgbaar bij:

2. Vodom Magische ijskrabber – Beste ronde ijskrabber

Vodom Rode Ijskrabber, magische ijskrabber
Bekijk ijskrabber

De Magische ijskrabber van het merk Vodom is de beste ronde ijskrabber die je op dit moment kunt bestellen. Het is een ijskrabber en sneeuwveger in 1 en de ergonomisch ontworpen ijskrabber is geschikt voor zowel dikke sneeuw- als ijslagen. De Magische ijskrabber is ook multifunctioneel, want je kunt ‘m ook als trechter gebruiken voor bijvoorbeeld het bijvullen van ruitenwisservloeistof.

Pluspunten
 • Ronde ijskrabber
 • Ergonomisch design
 • Geschikt voor dikke sneeuw- en ijs lagen
 • Laat geen krassen en strepen achter
 • Multifunctioneel
Minpunten
 • Je moet eraan wennen

De Vodom Magische ijskrabber is verkrijgbaar bij:

3. Happy Shopper IJskrabber auto – Beste ijskrabber met handschoen

Ijskrabber auto - Ruitenkrabber - Auto accessoires - Krabber met handschoen
Bekijk ijskrabber

De IJskrabber auto van het merk Happy Shopper is de beste ijskrabber met handschoen die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. De ijskrabber doet wat het moet doen, het verwijderen van sneeuw en ijs, maar het voordeel is dat je met deze ijskrabber geen koude handen krijgt. Te danken aan de onesize handschoen die van polyester is gemaakt.

Pluspunten
 • Onesize handschoen
 • Gemaakt van kunststof en polyester
 • Waterafstotend
 • Handig in gebruik
 • Kwaliteit
Minpunten
 • De krabber zelf heeft geen bijzondere functies

De Happy Shopper IJskrabber auto is verkrijgbaar bij:

4. Prezza IJskrabber Voor Auto – Beste ergonomische ijskrabber

Prezza IJskrabber Voor Auto - Sneeuwkrabber - Raamkrabber - Ergonomisch Design - Rood
Bekijk ijskrabber

De IJskrabber Voor Auto van het merk Prezza is de beste ergonomische krabber die je op dit moment kunt kopen. Het anti-slip handvat is gemaakt van rubber en zorgt voor een stevige grip waarmee je een laag sneeuw en ijs van je autoruiten kunt verwijderen. De ijskrabber is gemaakt van gehard kunststof en is compact van formaat, zodat die ook goed in de berging van het portier past.

Pluspunten
 • Anti-slip handvat van rubber
 • Gemaakt van gehard kunststof
 • Compact formaat
 • Geschikt voor dikke laag sneeuw en ijs
 • Ergonomisch design
Minpunten
 • Koude handen bij gebruik

De Prezza IJskrabber Voor Auto is verkrijgbaar bij:

5. Vileda Auto raamwisser - IJskrabber – Beste ijskrabber en raamwisser in één

Vileda Auto raamwisser - IJskrabber 2in1
Bekijk ijskrabber

Ben je op zoek naar de beste ijskrabber en raamwisser in één en wil je in de winter je ramen sneeuw- en ijsvrij maken, zonder dat je strepen krijgt te zien? Dan is de Auto raamwisser – IJskrabber van het merk Vileda de beste keuze. De ijskrabber heeft een stevig handvat en is gemaakt van gehard kunststof. Met deze ijskrabber wordt het ijsvrij en schoonmaken van je autoruiten een fluitje van een cent.

Pluspunten
 • IJskrabber en raamwisser in 1
 • Geschikt voor dikke lagen sneeuw en ijs
 • Handig in gebruik
 • Gemaakt van gehard kunststof
 • Stevig handvat
Minpunten
 • Geen ergonomisch design

De Vileda Auto raamwisser - IJskrabber is verkrijgbaar bij:

Waar moet je op letten bij het kopen van een ijskrabber?

Niemand vindt het leuk om in de ochtend in de kou te staan en de autoramen sneeuw- en ijsvrij te maken. Maar het is een noodzakelijk kwaad om je veiligheid en die van anderen te garanderen en om vervelende boetes te voorkomen. De klus is niet leuker, maar wel makkelijker te maken als je voor een goede ijskrabber kiest. Als je op zoek gaat naar een goede ijskrabber, kom je ook tot de ontdekking dat de keuze reuze is en de ene ijskrabber is de andere niet. Hoe maak je dan de beste keuze?

Het belangrijkste is dat je kiest voor een ijskrabber met een ergonomisch design. Dat zorgt er namelijk voor dat het product handzaam is en eenvoudig te gebruiken is. Zonder dat je kramp in je vingers en handen krijgt. Kies ook voor modellen die dikke lagen sneeuw en ijs kunnen verwijderen of kies juist voor een model met bijvoorbeeld een handschoen als je geen koude en natte handen wilt. Een elektrische ijskrabber is ook zeker de overweging waard als je bereid bent om iets meer geld uit te geven. Een elektrische variant maakt de klus namelijk nog eenvoudiger en ook sneller. Daar bespaar je in de ochtend een hoop tijd mee.

IJskrabbers vergelijken

Heb je een mooie ijskrabber gezien en beweeg je al naar de bestelknop? Wacht dan nog heel even, want je kunt het beste eerst verschillende ijskrabbers vergelijken. Vergelijk ze op prijs, kwaliteit en functionaliteiten. Op die manier kun je niet alleen de beste ijskrabber, maar ook de beste deal scoren.

Ben je van plan om een ijskrabber te kopen maar kom je er zelf niet uit? Of heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over ijskrabbers? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel en dan proberen wij je vragen over ijskrabbers zo goed mogelijk te beantwoorden!

Ben je fabrikant van een ijskrabber en vind je dat jouw ijskrabber getest moet worden en in onze top 5 hoort? Lees dan hier hoe we te werk gaan en meld jouw ijskrabber makkelijk aan.

Veelgestelde vragen over ijskrabbers

 • Waar kan je IJskrabbers kopen?

  Een IJskrabber is te koop bij verschillende online webshops, garages en tankstations.

 • Hoe gebruik je een ijskrabber?

  Een ijskrabber doet wat de naam doet vermoeden. Je krabt als het ware de sneeuw en het ijs van de ruiten van je auto.

 • Hoe werkt ronde ijskrabber?

  Een ronde ijskrabber maakt ronde bewegingen waarmee je sneeuw en ijs heel effectief van de autoramen kunt verwijderen.

 • Kan je sneeuw verwijderen met een ijskrabber?

  Met bepaalde ijskrabbers is het ook mogelijk om dikke lagen sneeuw te verwijderen.

 • Hoe duur is een ijskrabber?

  De meeste ijskrabbers kosten gemiddeld tussen de € 5,- en € 20,-. Afhankelijk van het model, het merk en de functionaliteiten. Elektrische ijskrabbers zijn in de regel wel iets duurder.

Waarom kiezen voor 5Top.nl?

Bij 5Top is onze missie om jou te helpen met het kopen van jouw nieuwe product. Daarvoor doen we uitgebreid onderzoek en testen we zo veel mogelijk producten op belangrijke eigenschappen. Zo helpen we jou om een bewuste keuze te maken voordat je overgaat tot aankoop. Als je zelf twijfelt of nog vragen hebt over een bepaald product dan kan je ze altijd in de reacties hieronder kwijt!

Plaats een reactie