De 5 beste Nespresso cups van 2024

Nespresso, What else? De reclames met George Clooney en Brad Pitt in de hoofdrol zijn je vast en zeker niet ontgaan. Nespresso cups zijn in verschillende smaken verkrijgbaar, terwijl je ook volop keuze hebt uit de merken die Nespresso cups maken. Als je op zoek bent naar Nespresso cups, wil je natuurlijk wel de beste Nespresso cups kopen die er zijn. Maar wat zijn de beste Nespresso cups?

Wil je Nespresso cups bestellen? Lees dan eerst even ons artikel waarin we meer vertellen over Nespresso cups, waar je op kunt letten als je ze wilt bestellen. We hebben voor jullie een aantal Nespresso cups getest en een lijstje gemaakt met wat volgens ons de 5 beste Nespresso cups van 2024 zijn. Zo kun je direct kunt beginnen met vergelijken. Wij willen je ook als tip meegeven om de Nespresso cups die je overweegt aan te schaffen te vergelijken en om een Nespresso cups review te lezen. Op die manier krijg je meer informatie over de cups en kun je de beste keuze maken.

Merk
Model
1
Nespresso Lungo pakket – Koffie cups 50 capsules
Nespresso
Lungo pakket
2
Herbruikbare Nespresso cup - RVS
BlackTime
hervulbare koffie cups
3
Starbucks by Nespresso Blonde Espresso Roast capsules - 120 koffiecups
Starbucks
Blonde Espresso Roast capsules
4
De Koffiejongens - Proefpakket - Nespresso cups - 100% biologisch afbreekbaar
De Koffiejongens
Proefpakket
5
Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups - Intensiteit 6 12 - 10 x 20 capsules
Douwe Egberts
Lungo Original Koffiecups

Dit zijn ze, de 5 beste Nespresso cups van 2024

1. Nespresso Lungo pakket – Beste originele Nespresso cups

Nespresso Lungo pakket – Koffie cups 50 capsules
Bekijk Nespresso cup

De beste originele Nespresso cups die je op dit moment kunt bestellen, zitten in het Lungo pakket van het merk Nespresso. Het pakket kan een aantrekkelijke keuze zijn voor liefhebbers van lungo-koffie. Lungo is een koffiebereiding waarbij meer water door de gemalen koffie loopt dan bij een espresso, waardoor je een grotere kop koffie krijgt met een milde smaak en een subtiel aroma.

Het Nespresso Lungo pakket bestaat uit een selectie van verschillende lungo-koffie capsules met diverse smaakprofielen. Je kunt genieten van verschillende smaken, van milde en evenwichtige lungo’s tot intensere en krachtigere varianten.

Nespresso-koffiemachines zijn ontworpen voor eenvoudige en snelle bereiding van koffie. Met de lungo-koffie capsules van Nespresso kun je snel en gemakkelijk een heerlijke kop lungo zetten zonder gedoe met koffiemaling en schoonmaken. Nespresso staat ook bekend om zijn consistente kwaliteit en smaak van koffie. Met de voorgemeten lungo-capsules krijg je elke keer dezelfde smaakbeleving, waardoor je kunt genieten van een vertrouwde koffieervaring.

Lungo-koffie is ook veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden. Het is ideaal voor ontspannen momenten in de ochtend of de middag, maar ook voor in de avond als je visite krijgt. Nespresso gebruikt hoogwaardige koffiebonen om zijn koffie capsules te vullen. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van een smaakvol en bevredigend kopje koffie.

Pluspunten
 • Makkelijk in gebruik
 • Keuze uit verschillende smaken
 • Geschikt voor in de ochtend, middag en avond
 • Gebruik van hoogkwalitatieve koffiebonen
 • Volle smaak
Minpunten
 • Prijzig

De Nespresso Lungo pakket is verkrijgbaar bij:

2. BlackTime hervulbare koffie cups – Beste hervulbare Nespresso cups

Herbruikbare Nespresso cup - RVS
Bekijk Nespresso cup

De beste hervulbare Nespresso cups die je op dit moment kunt kopen zijn de hervulbare koffie cups van het merk BlackTime. Het brengt een hoop voordelen met zich mee om voor hervulbare koffie cups te kiezen.

Hervulbare koffie capsules verminderen de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd door wegwerp koffie capsules. In plaats van elke keer een nieuwe capsule weg te gooien, kun je de hervulbare cups steeds opnieuw gebruiken door ze simpelweg te vullen met koffie en te reinigen. Hierdoor draag je bij aan het verminderen van de plastic afvalstroom en de impact op het milieu.

Op de lange termijn kan het gebruik van hervulbare koffiecups geld besparen. Hoewel de initiële investering iets hoger kan zijn dan die van wegwerp koffie capsules, betaal je op den duur alleen voor de koffiebonen, die meestal goedkoper zijn dan individuele wegwerp capsules.

Met hervulbare koffie capsules kun je de koffie naar jouw smaak aanpassen. Je kunt verschillende soorten koffiebonen gebruiken, mengsels maken en de koffiesterkte bepalen. Hierdoor kun je een kop koffie zetten die precies past bij jouw persoonlijke voorkeur.

Hervulbare koffiecups zijn vaak ontworpen om compatibel te zijn met verschillende koffiemachines. Dit betekent dat je jouw favoriete koffie kunt zetten, zelfs als je een machine hebt die niet specifiek is ontworpen voor hervulbare cups.

Pluspunten
 • Milieuvriendelijke oplossing
 • Compatibel met verschillende machines
 • Geen gebruik van plastic
 • Duurzaam
 • Meer keuze in smaken
Minpunten
 • Aanschaf is duurder dan wegwerp capsules

De BlackTime hervulbare koffie cups is verkrijgbaar bij:

3. Starbucks Blonde Espresso Roast capsules – Beste espresso Nespresso cups

Starbucks by Nespresso Blonde Espresso Roast capsules - 120 koffiecups
Bekijk Nespresso cup

De beste espresso Nespresso cups zijn de Blonde Espresso Roast capsules van Starbucks. Met maar liefst 120 capsules heb je voorlopig voldoende koffie in huis om dagelijks van een heerlijke kop koffie te kunnen genieten. Starbucks staat wereldwijd bekend als een beroemd koffiemerk dat overheerlijke kopjes koffies kan aanbieden.

De milde smaak van de Blonde Espresso Roast capsules zorgt voor een fijne koffie-ervaring als je een liefhebber bent van een milde espresso die niet te zwaar op de maag valt. De heerlijke aroma’s zijn goed te proeven wanneer je deze capsules in combinatie met je Nespresso apparaat gebruikt.

Starbucks maakt uitsluitend gebruik van hoogkwalitatieve en mild gebrande koffiebonen voor het samenstellen van de Blonde Espresso Roast Capsules. Voor iedere liefhebber van milde espresso’s zijn deze capsules dus ook veruit de beste keuze.

Pluspunten
 • Milde smaak
 • Gemaakt van hoogkwalitatieve koffiebonen
 • Mild gebrand
 • Voordeelverpakking
 • Volle smaak
Minpunten
 • Prijzig

De Starbucks Blonde Espresso Roast capsules is verkrijgbaar bij:

4. De Koffiejongens Proefpakket – Beste duurzame Nespresso cups

De Koffiejongens - Proefpakket - Nespresso cups - 100% biologisch afbreekbaar
Bekijk Nespresso cup

De beste duurzame Nespresso cups vind je in het proefpakket van het merk De Koffiejongens. Het De Koffiejongens proefpakket kan een uitstekende keuze zijn als je op zoek bent naar een gevarieerde en avontuurlijke koffieervaring.

Het proefpakket geeft je de mogelijkheid om verschillende koffiesmaken en -soorten te ontdekken. Het bevat een selectie van verschillende koffiebonen, zoals single-origin koffies, melanges en zelfs koffies van verschillende landen of regio’s. Dit stelt je in staat om te experimenteren met verschillende smaken en aroma’s.

Het proefpakket van De Koffiejongens geeft je de kans om koffie te proeven van een specifieke koffiebranderij. Hierdoor kun je kennismaken met de unieke kwaliteiten en stijlen van die branderij en hun expertise op het gebied van koffie.

Als je een gepassioneerde koffieliefhebber bent, biedt het proefpakket je nieuwe en interessante koffiesmaken om ervan te genieten. Maar ook als je nieuw bent in de wereld van speciale koffie, geeft het proefpakket je een gelegenheid om te ontdekken wat jouw voorkeuren zijn en voor welke soort koffie je het meest aanspreekt.

Proefpakketten bevatten kleinere hoeveelheden koffie, wat perfect is om nieuwe smaken uit te proberen zonder te veel koffie te verspillen. Hierdoor kun je verschillende koffies proberen voordat je besluit welke koffie je in grotere hoeveelheden wilt aanschaffen.

Het De Koffiejongens proefpakket kan ook een geweldig cadeau-idee zijn voor andere koffieliefhebbers. Het biedt hen de mogelijkheid om een reeks heerlijke koffie smaken te ontdekken en te genieten van een unieke koffie-ervaring.

Pluspunten
 • Perfect als geschenk
 • Ontdek meerdere smaken koffie
 • Experimenten zonder verspilling
 • Duurzaam
 • Eenvoudig in gebruik
Minpunten
 • Kleinere hoeveelheden koffie

De De Koffiejongens Proefpakket is verkrijgbaar bij:

5. Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups – Beste lungo Nespresso cups

Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups - Intensiteit 6 12 - 10 x 20 capsules
Bekijk Nespresso cup

De beste Lungo Nespresso cups die je op dit moment kunt bestellen zijn de Lungo Original Koffiecups van het merk en koffiebranderij Douwe Egberts. Douwe Egberts is een bekend en gerenommeerd koffiemerk dat al vele jaren kwaliteitskoffie levert. Als je al bekend bent met de smaak van Douwe Egberts-koffie en daarvan geniet, bieden de Lungo Original Koffiecups je een vertrouwde en geliefde smaak.

De Lungo Original Koffiecups zijn speciaal ontworpen voor lungo-koffiebereiding, wat betekent dat je een grotere kop koffie kunt maken met een milde smaak en een subtiel aroma. Als je houdt van een kopje koffie dat minder geconcentreerd is dan espresso, maar toch vol van smaak, is lungo een uitstekende keuze.

De Lungo Original Koffiecups bieden het gemak van snelle en eenvoudige koffiebereiding. Je hoeft geen koffiebonen te malen of de juiste hoeveelheid koffie af te meten; plaats gewoon de cup in je koffiemachine, druk op een knop en binnen enkele seconden heb je een heerlijke kop lungo.

Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups zijn compatibel met verschillende koffiemachines, die het Nespresso-systeem gebruiken. Hierdoor kun je genieten van je favoriete koffie in jouw eigen koffiemachine zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Douwe Egberts werkt aan duurzaamheidsinitiatieven, waaronder het verduurzamen van de koffieproductie en het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Door een Douwe Egberts-koffie te kopen, kun je indirect bijdragen aan een beter milieu.

Pluspunten
 • Vertrouwde koffiesmaak
 • Duurzaam
 • Milieuvriendelijk
 • Volle smaak
 • Eenvoudig in gebruik
Minpunten
 • Prijzig

De Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups is verkrijgbaar bij:

Waar moet je op letten bij het kopen van Nespresso cups?

Een goede vraag en daar geven wij graag antwoord op. We hebben de beste Nespresso koffiecups al voor je op een rijtje gezet en je ziet dat de keuze enorm is. En dit is nog maar slechts een greep uit het beschikbare assortiment. Je kunt ook het beste Nespresso cups vergelijken, zodat je uiteindelijk een weloverwogen beslissing kan maken. Let hierbij dan niet alleen op de prijs, maar ook op de inhoud en de kwaliteit van de koffie, zodat je straks van een overheerlijke kop koffie kunt genieten.

Nespresso cups aanbieding

Let vooral bij de aanschaf van Nespresso cups op aanbiedingen. Veel supermarkten en speciaalzaken hebben de cups vaak in de aanbieding en hiermee kun je flink wat geld besparen. Door de lange houdbaarheidsdatum op koffie kun je ook tijdens de aanbieding grote hoeveelheden koffie inslaan, zodat je wat goedkoper van je bakje koffie kunt genieten.

Smaken van Nespresso cups

Nespresso cups zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. Als je er niet zeker van bent welke smaak het beste bij je past, is het slim om eerst een proefpakket te kopen of een kleine hoeveelheid cups van een bepaalde smaak. Zodat je eerst kunt testen en experimenten voordat je een bepaalde smaak koffie cups in grote hoeveelheden koopt.

Herbruikbare Nespresso cups

Het is ook de overweging waard om te investeren in herbruikbare Nespresso cups. Deze kun je schoonmaken en opnieuw gebruiken, terwijl de wegwerp koffie capsules na gebruik in de prullenmand verdwijnen. Dat is minder milieuvriendelijk, terwijl je met een herbruikbare capsule ook meer vrijheid hebt in hoe sterk de kop koffie wordt en welke smaak koffie je drinkt.

Ben je van plan om Nespresso cups te kopen maar kom je er zelf niet uit? Of heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over Nespresso cups? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel en dan proberen wij je vragen over Nespresso cups zo goed mogelijk te beantwoorden!

Ben je fabrikant van Nespresso cups en vind je dat jouw Nespresso cups getest moet worden en in onze top 5 hoort? Lees dan hier hoe we te werk gaan en meld jouw Nespresso cups makkelijk aan.

Veelgestelde vragen over Nespresso cups

 • Kunnen alle cups in Nespresso apparaat?

  Nee. Alleen de cups die voor Nespresso machines gemaakt worden kunnen ook gebruikt worden in combinatie met een Nespresso koffiezetter.

 • Wat te doen met lege Nespresso cups?

  Lege Nespresso cups kun je weggooien en het liefste als plastic afval behandelen. De originele Nespresso cups kan je ook terug sturen of inleveren bij Nespresso. Je kunt een speciale afsluitbare zak gratis ophalen of bij je bestelling toevoegen waarin je de capsules kan terugsturen of inleveren.

 • Wat kosten Nespresso cups?

  De prijzen van Nespresso cups lopen uiteen. De prijs is afhankelijk van het merk, de kwaliteit van de koffie en welke smaak je kiest.

 • Waar kun je Nespresso cups kopen?

  Nespresso cups koop je online bij warenhuizen, koffiespeciaalzaken en natuurlijk in de supermarkt.

Waarom kiezen voor 5Top.nl?

Bij 5Top is onze missie om jou te helpen met het kopen van jouw nieuwe product. Daarvoor doen we uitgebreid onderzoek en testen we zo veel mogelijk producten op belangrijke eigenschappen. Zo helpen we jou om een bewuste keuze te maken voordat je overgaat tot aankoop. Als je zelf twijfelt of nog vragen hebt over een bepaald product dan kan je ze altijd in de reacties hieronder kwijt!

Plaats een reactie