De 5 beste selfiesticks van 2024

De beste selfiestick kopen kan een hele uitdaging zijn. Wil je leuke foto’s van jezelf maken of een groepsfoto met je smartphone? Dan heb je zeker baat bij een goede selfiestick. Met een selftiestick kun je de telefoon in iedere gewenste hoek en op elke afstand positioneren om leuke foto’s te maken en er zijn verschillende soorten selfiesticks te koop. Je wil natuurlijk wel de beste selfiestick kopen die er is, maar wat is de beste selfiestick?

In ons artikel vertellen we niet alleen meer over selfiesticks en waar je op moet letten als je er een wil kopen, maar we hebben ook alvast de beste selfiesticks voor je getest en een lijstje gemaakt met wat volgens ons de 5 beste selfiesticks van 2024 zijn. Zodat je de producten direct kunt vergelijken en een weloverwogen keuze kunt maken. We willen je ook het advies geven om altijd voor je aanschaf een een selfiestick review te lezen. In een review kun je lezen hoe andere gebruikers de door hen aangeschafte selfiestick ervaren en wat de voor- en de nadelen zijn.

Merk
Model
1
Huawei CF15 Pro Bluetooth Selfiestick & Tripod voor Smartphones
Huawei
CF15 Pro
2
Samsung Bluetooth Tripod Selfie Stick
Samsung
Bluetooth Tripod Selfie Stick
3
Elqing Selfie Stick Universeel - Tripod - 3in1 SelfieStick - Bluetooth - Selfie Stick Tripod
Elqing
Selfie Stick Universeel
4
Studio ME - 3 in 1 Selfie Stick Tripod - Selfiestick Universeel
Studio ME
3 in 1 Selfie Stick Tripod
5
GoPro The Handler 3.0 Floatting Hand Grip - All GoPro Cameras
GoPro
The Handler 3.0

Dit zijn ze, de 5 beste selfiesticks van 2024

1. Huawei CF15 Pro – Beste selfiestick met Bluetooth

Huawei CF15 Pro Bluetooth Selfiestick & Tripod voor Smartphones
Bekijk selfiestick

De beste selfiestick met Bluetooth die je op dit moment kunt kopen, is de CF15 Pro van het merk Huawei. Foto’s en groepsfoto’s maken was nog niet eerder zo makkelijk. De selfiestick is uit te schuiven en met behulp van de anti-slip voetjes kun je de stick stabiel neerzetten, zodat je ook de mooiste foto’s kunt maken.

De selfiestick is te verbinden en te bedienen via Bluetooth en is dus ook volledig draadloos. Je kunt er 360° foto’s mee maken en het model is heel compact, zodat die ook makkelijk mee te nemen is. De selfiestick is geschikt voor toestellen met een grootte van 3,5” tot 6,5”.

Pluspunten
 • Bluetooth
 • Universeel
 • Anti-slip voetjes
 • Compact
Minpunten
 • Handvat heeft geen antislip-laag

De Huawei CF15 Pro is verkrijgbaar bij:

2. Samsung Bluetooth Tripod Selfie Stick – Beste selfiestick met afstandsbediening

Samsung Bluetooth Tripod Selfie Stick
Bekijk selfiestick

De beste selfiestick met afstandsbediening die je kunt kopen, is de Samsung Bluetooth Tripod Selfie Stick.  Deze selfie stick is compact en licht in gewicht en dus overal mee naartoe te nemen. Je kunt ‘m zowel als traditionele selfiestick als standaard gebruiken, terwijl je ook de keuze hebt uit portret- of landschap foto’s.

De selfiestick is eenvoudig met Bluetooth te verbinden en met behulp van de uitneembare afstandsbediening kun je de smartphone op ieder gewenst moment gebruiken om een foto of video te maken. De selfiestick is gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunststof en beschikt over een non-slip handvat voor meer grip en controle.

Je kunt er ook 360° foto’s en video’s mee maken en het is een pluspunt dat de stick tot maximaal 60 centimeter uit te schuiven is. Wat ook ideaal is als je mooie groepsfoto’s wilt maken.

Pluspunten
 • Bluetooth
 • Lichtgewicht
 • Gemaakt van aluminium en kunststof
 • Uitneembare afstandsbediening
 • 360° foto’s en video’s
Minpunten
 • Schuiven gaat iets stroever dan normaal

De Samsung Bluetooth Tripod Selfie Stick is verkrijgbaar bij:

3. Elqing Selfie Stick Universeel – Beste universele selfiestick

Elqing Selfie Stick Universeel - Tripod - 3in1 SelfieStick - Bluetooth - Selfie Stick Tripod
Bekijk selfiestick

De Elqing Selfie Stick Universeel is de beste universele selfiestick die je op dit moment kunt kopen. De selfiestick is geschikt voor mobiele toestellen met een grootte van 5,5 cm tot en met 8,5 cm. Deze 3-in-1 slefiestick is eenvoudig in gebruik, goed vast te houden door de stevige handgreep of met behulp van de anti-slip voetjes stevig neer te zetten.

De selfiestick is eenvoudig via Bluetooth te verbinden en heeft een foto opname knop voor het op afstand bedienen van je smartphone. Je kunt er ook 360° foto’s mee maken en de stick is uitschuifbaar tot een lengte van maar liefst 70 cm. Het compacte en lichtgewicht model zorgt ervoor dat je de selfiestick ook eenvoudig overal mee naartoe neemt.

Pluspunten
 • Compact
 • Lichtgewicht
 • Bluetooth
 • Uitschuifbaar tot 70 centimeter
 • 3-in-1
Minpunten
 • Niet geschikt voor grotere toestellen

De Elqing Selfie Stick Universeel is verkrijgbaar bij:

4. Studio ME 3 in 1 Selfie Stick Tripod – Beste goedkope selfiestick

Studio ME - 3 in 1 Selfie Stick Tripod - Selfiestick Universeel
Bekijk selfiestick

Ben je op zoek naar de beste goedkope selfiestick die verkrijgbaar is? Dan is de 3 in 1 Selfie Stick Tripod van het merk Studio ME de beste keuze die je kunt maken. Deze multifunctionele selfiestick is handig en gebruik en zeer compact. Je kunt ‘m tot maximaal 20 cm inschuiven en opvouwen en daardoor past die bijvoorbeeld perfect in een rugtas of broekzak.

De selfiestick werkt op Bluetooth en heeft een afstandsbediening waarmee je op afstand de smartphone kunt gebruiken om foto’s en video’s te maken. De selfiestick is voor vrijwel ieder toestel geschikt met een maximale grootte van 7”. Een ander voordeel is dat de stick ook robuust en stevig is, waardoor je de beste kwaliteit foto’s en video’s kunt maken.

Een ander voordeel is dat de stick tot maximaal 70 cm uitschuifbaar is en dat de kop zowel kan draaien als kantelen.

Pluspunten
 • Kantelbare kop
 • Uitschuifbaar tot 70 cm
 • Voor vrijwel iedere smartphone geschikt
 • Bluetooth
 • Afstandsbediening
Minpunten
 • Geen polsband

De Studio ME 3 in 1 Selfie Stick Tripod is verkrijgbaar bij:

5. GoPro The Handler 3.0 – Beste waterdichte selfiestick

GoPro The Handler 3.0 Floatting Hand Grip - All GoPro Cameras
Bekijk selfiestick

Ga je graag op pad met je GoPro camera? Dan is The Handler 3.0 van het merk GoPro de beste selfiestick die je kunt kopen. Het is ook de beste waterdichte selfiestick die je op dit moment kunt kopen. De selfiestick voor GoPro is gemaakt voor actieve foto- en videografen die hun activiteiten graag vastleggen.

De selfiestick is gemaakt van stevige materialen en bevat een uitstekend koppelingsmechanisme waarmee je de GoPro stevig op de selfiestick kunt monteren. De selfiestick is ook uitgerust met een polsbandje en heeft bovendien een felgkleurd handvat dat blijft drijven als je ‘m per ongeluk in het water laat vallen.

Pluspunten
 • Felgekleurd ergonomisch handvat
 • Waterdicht
 • GoPro-aansluiting
 • Stevig koppelingsmechanisme
 • Compact
Minpunten
 • Alleen geschikt voor GoPro camera’s

De GoPro The Handler 3.0 is verkrijgbaar bij:

Waar moet je op letten bij het kopen van een selfiestick?

Een selfiestick is een handig product als je graag selfies en groepsfoto’s maakt. Je wilt je concentreren op de perfecte foto, terwijl je jezelf niet in bochten wilt wringen om je toestel stevig vast te houden. Met een selfiestick wordt die perfecte (groeps)foto een fluitje van een cent, maar er zijn wel heel veel verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Hoe maak je dan de beste keuze en waar moet je op letten bij het kopen van een selfiestick?

Formaat van de selfiestick

Een selfiestick moet zowel robuust als compact zijn, zodat je ‘m in vrijwel iedere situatie en omgeving kunt gebruiken. Het is ook belangrijk dat je toestel op de selfiestick past en per product staat duidelijk aangegeven welke smartphones of welk formaat toestel voor de selfiestick geschikt is. De koppen bestaan vaak uit mechanismen waarmee je verschillende grootte toestellen kunt bevestigen.

Bediening van de selfiestick

De meeste selfiesticks werken op Bluetooth en veel sticks beschikken over een foto-opneemknop, terwijl er ook modellen zijn met een uitneembare afstandsbediening. Met een afstandsbediening is het makkelijker om de selfiestick te positioneren waar jij wilt en je favoriete selfies en groepsfoto’s te maken.

Selfiesticks vergelijken

De laatste tip die we je willen geven is om de selfiesticks die verkrijgbaar zijn te vergelijken. Vergelijk ze niet alleen op de prijs, maar ook op de kwaliteit en welke functies ze hebben. Houd ook rekening met het advies dat we je hebben gegeven, zodat je uiteindelijk de beste selfiestick koopt waar je ook mooie selfies en groepsfoto’s mee kunt maken.

Ben je van plan om een selfiestick te kopen maar kom je er zelf niet uit? Of heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over selfiesticks? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel en dan proberen wij je vragen over selfiesticks zo goed mogelijk te beantwoorden!

Ben je fabrikant van een selfiestick en vind je dat jouw selfiestick getest moet worden en in onze top 5 hoort? Lees dan hier hoe we te werk gaan en meld jouw selfiestick makkelijk aan.

Veelgestelde vragen over selfiesticks

 • Wat kun je met een Selfiestick?

  Met een selfiestick kun je heel eenvoudig mooie selfies en groepsfoto’s maken met behulp van je smartphone.

 • Hoe gebruik je een selfiestick?

  De smartphone plaats je in de houder van de selfiestick, die je naar wens en tot een maximale lengte kunt uitschuiven. Hiermee heb je een groter bereik. Met de knop op de stick of een uitneembare afstandsbediening kun je vervolgens een foto maken of video’s opnemen.

 • Hoe sluit ik een selfie stick aan?

  De selfiestick staat doorgaans draadloos in verbinding met een smartphone. Je kunt een selfiestick via Bluetooth koppelen aan je telefoon.

Waarom kiezen voor 5Top.nl?

Bij 5Top is onze missie om jou te helpen met het kopen van jouw nieuwe product. Daarvoor doen we uitgebreid onderzoek en testen we zo veel mogelijk producten op belangrijke eigenschappen. Zo helpen we jou om een bewuste keuze te maken voordat je overgaat tot aankoop. Als je zelf twijfelt of nog vragen hebt over een bepaald product dan kan je ze altijd in de reacties hieronder kwijt!

Plaats een reactie