De 5 beste pizzarettes van 2024

Ben je op zoek naar de beste pizzarette? Dan helpen we je graag! Wij hebben namelijk voor jullie een aantal pizzarettes uitgetest en een lijstje gemaakt met wat volgens ons de 5 beste pizzarettes van 2024 zijn.

Het is erg gezellig om een avondje met vrienden, familie of met je eigen gezin samen te eten. We snappen heel goed dat je het gourmetten tegenwoordig misschien een beetje beu bent en daarom is de pizzarette een enorm leuk alternatief. Iedereen kan zijn eigen pizza maken en deze afbakken in de pizzarette. Het is een erg gezellige activiteit maar ook nog eens ontzettend lekker. Je kunt eindeloos variëren met de toppings van de pizza’s en zo kan iedereen een pizza maken die hij of zij lekker vindt.

Merk
Model
1
Emerio PO-115848.1 - Pizzarette - 6 Persoons
Emerio
PO-115848.1
2
Emerio PO-115847.1 - Pizzarette - 4 Persoons
Emerio
PO-115847.1
3
LIVOO PIZZA PARTY DUO - PIZZAOVEN
Livoo
Pizza Party Duo
4
Emerio PO-113255.4 - Pizzarette 3-IN-1 - 6 Persoons
Emerio
PO-113255.4
5
Tristar PZ-9154 Pizza Festa 4
Tristar
PZ-9154 Pizza Festa 4

Dit zijn ze, de 5 beste pizzarettes van 2024

1. Emerio PO-115848.1 – Beste pizzarette voor 6 personen

Emerio PO-115848.1 - Pizzarette - 6 Persoons
Bekijk pizzarette

Emerio heeft een hele mooie pizzarette ontwikkeld waar bij je met maar liefst 6 personen om de tafel kunt schuiven. Het is een leuk alternatief voor het traditionele gourmetten of fonduen waar je met het hele gezin van kunt genieten. Ideaal om na een drukke week samen uitgebreid te tafelen en bij te kletsen terwijl iedereen een heerlijk pizza maakt.

Het model heeft een rvs bakplaat die ervoor zorgt dat alles wat je bakt zonder olie gaar wordt en niet plakt aan de bodem. Je maakt er pizza’s mee van 11 centimeter die je met de bijgeleverde uitsteekvorm kunt uitsteken. Het leuke van het kleine formaat is dat je op een avond verschillende creaties kunt maken.

Dit model heeft een koepel van terracotta die met de hand gemaakt is. De koepel absorbeert het vocht en zorgt ervoor dat je pizza heerlijk krokant is en niet zompig. Je voelt je een ware Pizza Chef met deze topper. Er zijn verwarmingselementen die je pizza zowel van boven als van onder verwarmen en zorgen voor een krokante bodem en heerlijk gesmolten kaas aan de bovenkant.

Laat je kind tijdens een kinderfeestje samen met vriendjes en vriendinnetjes samen pizza bakken of nodig familie en vrienden uit voor een avond kookplezier.

Met deze pizzarette tover je een heerlijke ovenverse pizza in een mum van tijd op tafel. Zo ben je verzekerd van lekker eten een heerlijke avond met fijn gezelschap. Telefoons aan de kant en samen genieten van quality time!

Over je gezondheid hoef je geen zorgen te maken. Het apparaat is vrij van BPA dat slecht is voor je gezondheid. De koepel is gemaakt van klei en dat is niet schadelijke voor de gezondheid. Het enige dat schadelijk kan zijn voor je gezondheid zijn de ingrediënten die je zelf kiest. Daarin kun je altijd gezonde alternatieve bedenken voor de ongezondere basis ingrediënten. Zo kun je makkelijk zelf een tomatensaus maken in plaats van een kant en klare saus te kiezen.

Pluspunten
 • Multifunctionele pizzarette
 • Met warmhouder
 • Handgemaakt terracotta koepel
 • Zowel op de spatel te bakken als meteen op de bakplaat
Minpunten
 • Temperatuur is niet instelbaar

De Emerio PO-115848.1 is verkrijgbaar bij:

2. Emerio PO-115847.1 – Beste pizzarette voor 4 personen

Emerio PO-115847.1 - Pizzarette - 4 Persoons
Bekijk pizzarette

De beste pizzarette voor 4 personen is van Emerio. Een mooi compact model voor een hele avond pret aan de keukentafel. Zo maak je kokkerellen leuk voor je hele familie. Het is ook heerlijk om samen met vrienden uitgebreid bij te kletsen. En wil je puber met zijn/haar vrienden samen koken? Met de pizzarette hou je je keuken schoon, terwijl de kinderen samen aan de slag kunnen.

Een pizzarette bakt heerlijk compacte pizza’s die zo lekker zijn dat je snel weer een nieuwe variant onder de koepel schuift. Je kunt eindeloos variëren met de ingrediënten en hoeft je over het schoonmaken geen zorgen te maken. Het apparaat is makkelijk schoon te houden en kan zo weer terug de kast in.

Deze pizzarette bakt de heerlijkste pizza’s met een krokante bodem door het verwarmingselement aan de onderkant. Een pizza zonder gesmolten kaas erop is geen echte pizza. Daarom heeft dit model ook aan de overkant een element dat verwarmt en ervoor zorgt dat de kaas heerlijk gesmolten is als de pizza klaar is. Say cheese en neem een overheerlijke hap van je zelfgemaakte culinaire hoogstandje.

Lang hoef je niet te wachten voor je je tanden kunt zetten in je eigen culinaire creatie. Binnen 8 minuten is jouw pizza klaar om verorberd te worden. Voor een nog krokantere pizza is de koepel uitgerust met een Pre Bake functie waarmee je de deegrondjes eerst kunt voorbakken. Zo laat je het deeg goed rijzen en krijg je de beste bodem die je kunt bedenken voor je pizza.

Het model is vrij van ongezonde weekmakers en daarmee niet schadelijk voor je gezondheid. Je hoeft geen vet op de bodem te leggen, dus je kunt op een vetvrije manier de pizza bakken. De koepel is gemaakt van klei en dat is een gezonde manier om producten te garen. De ingrediënten die je op de pizza doet kun je zelf zo gezond of ongezond maken als je zelf wilt. Dat bepaal jezelf.

Zo hoeft een avond uitgebreid experimenteren en bakken niet uit te lopen op een ongezond feestje. Met deze pizzarette haal je alle ingrediënten in huis om er een heerlijk feest van te maken, samen met de mensen die je lief zijn. Ontdek de verborgen Pizza Chefs bij je kinderen, vrienden en familie.

Pluspunten
 • De bakplaat is eenvoudig te verwijderen
 • Makkelijk te reinigen
 • Voorzien van anti-aanbak laag
 • Compact model met boven en onder verwarming
Minpunten
 • Geen opvangbak om makkelijk vet op te vangen en te verwijderen

De Emerio PO-115847.1 is verkrijgbaar bij:

3. Livoo Pizza Party Duo – Beste pizzarette voor 2 personen

LIVOO PIZZA PARTY DUO - PIZZAOVEN
Bekijk pizzarette

Droom jij ervan om je eigen pizza’s te bakken? Livoo heeft de perfecte kleine pizzarette voor je ontwikkeld waar je ook alleen of met 2 personen lekker mee kunt bakken. Een gezellig en lekker feestje voor 2 heeft niet meer nodig. Je kunt een avond lang genieten van de heerlijke pizzacreaties die je zelf bedenkt. Je kunt zelfs een pizza bakken met Nutella en banaan als heerlijk toetje.

Lang hoef je niet te wachten tot je creaties klaar zijn om te proeven. In ongeveer 5 minuten heeft de oven je deeg omgetoverd in een overheerlijke krokante pizza. Met de uitsteker kun je het deeg perfect op maat uitsteken en maak je een heerlijk kleine pizza.

Dit is een mooie manier om op traditionele wijze een ambachtelijke pizza te maken die snel klaar is. De koepel van terracotta bootst een traditionele pizza oven perfect na. De klei houdt de warmte goed vast en bak supersnel je pizza’s heerlijk krokant. Met 650 wat vermogen is dat genoeg power om de oven snel te verwarmen en je creaties in 5 tot 7 minuten te bakken. Je kunt gewoon je pizza op de bakplaat bakken. Dankzij de speciale antiaanbaklaag heb je geen vet nodig. Dat is ook nog eens een verantwoorde en gezonde manier van koken.

Dit is een heerlijke compacte oven voor 2 die doet wat ie belooft. Het indicatielampje geeft aan wanneer je aan de slag kunt en je bepaalt helemaal zelf welke pizza variaties jij creëert. Leef je uit en kook als een Italiaanse sterren chef. Na afloop ben je ook zo klaar met het schoonmaken van het apparaat. De afzonderlijke delen zijn makkelijk uit elkaar te halen en zo eenvoudig schoon te maken. Zo is je pizzarette in een handomdraai klaar voor het volgende feestje.

Pluspunten
 • Makkelijk uit elkaar te halen en te reinigen
 • Voorzien van antiaanbaklaag
 • Met verschillende accessoires
 • Gebruiksvriendelijk
 • Compact formaat
Minpunten
 • Beperkte capaciteit

De Livoo Pizza Party Duo is verkrijgbaar bij:

4. Emerio PO-113255.4 – Beste pizzarette met grillplaat

Emerio PO-113255.4 - Pizzarette 3-IN-1 - 6 Persoons
Bekijk pizzarette

Emerio heeft de beste pizzarette met grillplaat voor je gemaakt. En dat is niet de enige extra functie die dit apparaat voor je in petto heeft. Deze multifunctionele 3 in 1 pizzarette maakt van je avond een waar culinair festijn. Je kunt er niet alleen pizza’s mee bakken, maar ook mee grillen zoals je dat doet op een gourmette plaat en als je wilt kun je de pizzarette als raclette gebruiken. En dat kan ook nog eens allemaal tegelijk. Zo kan iedereen zelf bepalen wat voor gerechten hij/zijn wil maken en dat maakt de pret alleen maar groter.

Je krijgt er standaard 6 bakspatels en 6 pannetjes bij. Verder krijg je er een deeg uitsteekvorm bij om de pizza’s op de juiste maat te kunnen maken. Terwijl je pizza bakt kun je genieten van een heerlijke raclette en sissende heerlijk worstjes op de grillplaat. Lang hoef je niet te wachten voor je een hap kunt zetten in je eigen overheerlijke creaties. Binnen een paar minuten is je pizza klaar om te proeven.

Op de grillplaat met antiaanbaklaag kun je groente en vlees grillen. En als de pannetjes op de onderste bakplaat zet en vult met raclette kaas heb je meteen een heerlijk kaasfondue om aardappeltjes, brood, pizzabodem of augurkjes in te dippen.

Dit apparaat staat garant voor uren kookplezier met vrienden en familie. De capaciteit is groot voor genoeg voor 6 personen en kleine kinderen. Het bespaart je de ruimte van 3 verschillende apparaten in je kast en maakt het plezier van de variatie alleen maar groter. Hou jij van een apparaat dat alles kan? Dan is dit de pizzarette die jij in huis wilt halen en waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Pluspunten
 • 3 in 1 pizzarette, ook voor gourmette en raclette
 • Geïsoleerde bakspatels
 • Voor een hele avond kookplezier
 • Grote capaciteit
Minpunten
 • Geen temperatuurinstellingen
 • Antiaanbaklaag is kwetsbaar

De Emerio PO-113255.4 is verkrijgbaar bij:

5. Tristar PZ-9154 Pizza Festa 4 – Beste goedkope pizzarette

Tristar PZ-9154 Pizza Festa 4
Bekijk pizzarette

Een feest voor 4 tegen een hele interessante prijst levert Tristar met de PZ 9154 Pizza Festa. Het is de beste goedkope pizzarette. Je maakt er met vier personen de heerlijkste kleine pizza’s in die je zelf kunt aankleden zoals je dat lekker vindt. De handgemaakte terracotta koepel bereikt een hoge temperatuur die ideaal is voor het bakken van een overheerlijke krokante pizza.

Na een feest met de Pizza Festa wil je nooit meer een klant en klare pizza. Het apparaat is leuk om tijdens de feestdagen te gebruiken of van een avond samen een speciale avond te maken. Iedereen kan zijn eigen pizza creëren en eindeloos variëren met ingrediënten. Laat je verrassen door de creativiteit van je gasten.

In deze mini oven bak je snel en lekker de knapperigste mini pizza’s. De oven is gegarandeerd op de juiste temperatuur en bakt 4 pizza’s tegelijk. Het netsnoer is lang zodat je niet struikelt over het snoer in de kamer.

Je krijgt er ook nog eens 4 pizza paddles bij en een uitsteekvorm om het deeg in de juiste maat uit te steken. Zo maak je de mooiste creaties. Beleg je pizza met een heerlijke saus, goed smeltende kaas en alle andere ingrediënten die je doen watertanden.

Het reinigen is een fluitje van een cent. Het grootste deel van de oven bestaat uit onderdelen die in de in de vaatwasser gewassen kunnen worden. Het demonteren en monteren gaat makkelijk. Zo is het schoonmaken van de pizzarette een simpel klusje. Dat zorgt ervoor dat je bij elke gelegenheid die zich voordoet met plezier het apparaat tevoorschijn haalt.

Maak samen koken fun en ontdek de kok in je vrienden en familie. Met dit apparaat leer je de mensen om je heen op een andere manier kennen en geniet je van een avond vol lekkere hapjes en mooie gesprekken.

Pluspunten
 • Handgemaakte koepel voor krokante pizza’s
 • Samen genieten van fun cooking
 • Met paddles en uitsteekvorm
 • Makkelijk te reinigen
 • Vaatwasmachine bestendige onderdelen
Minpunten
 • Heeft geen timer

De Tristar PZ-9154 Pizza Festa 4 is verkrijgbaar bij:

Waar moet je op letten bij de aankoop van een pizzarette?

Een pizzarette is een leuk apparaat om pizza’s mee te maken en samen een avondje van te genieten. Er zijn verschillende modellen beschikbaar met verschillende functies.

Aantal personen

Denk eerst na over het aantal personen waarmee je pizza’s wilt bakken want dat bepaalt voor een groot gedeelte je keuze. Er zijn modellen vanaf 2 personen tot modellen voor 8 personen. Uiteraard kan je ook met meer personen er gebruik van maken, maar dan moet je wellicht om de beurt pizzaatjes bakken.

Antiaanbaklaag

Je kunt het beste kiezen voor een pizzarette met antiaanbaklaag. Hierdoor is de pizzarette een stuk makkelijker schoon te maken.

Andere functies

Daarnaast hebben sommige modellen meerdere functies zoals een grillfunctie en de mogelijkheid om te raclette. Let bij je keuze ook op sterkte van het apparaat. Hoe krachtiger het apparaat hoe krokanter de pizza. Met een pizzarette met niet alleen een verwarmingselement aan de onderkant, maar ook aan de bovenkant ben je verzekerd van heerlijke, smeuïge gesmolten kaas op je pizza en een krokante bodem. Ook is het handig als je op de pizzarette de temperatuur kan regelen.

Ben je van plan om een pizzarette te kopen maar kom je er zelf niet uit? Of heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over pizzarettes? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel en dan proberen wij je vragen over pizzarettes zo goed mogelijk te beantwoorden!

Ben je fabrikant van een pizzarette en vind je dat jouw pizzarette getest moet worden en in onze top 5 hoort? Lees dan hier hoe we te werk gaan en meld jouw pizzarette makkelijk aan.

Veelgestelde vragen over pizzarettes

 • Wat heb je nodig voor pizzarette?

  Je kunt van allerlei ingrediënten gebruiken om pizza te maken. Je hebt minimaal nodig deeg, tomatensaus en kaas die goed smelt. Daarnaast kun je allerlei groentes, vlees en vis toevoegen. Als je wilt kun je zelfs zoete ingrediënten op een bodem van pizzadeeg leggen en een dessert pizza bakken. Bijvoorbeeld Nutella en banaan zijn heerlijk samen. Met een bolletje vanille ijs dat je erop doet als de pizza klaar is maak je het feest compleet.

 • Hoe lang moet een pizza in een pizzarette?

  Afhankelijk van de pizzarette die je gebruikt heb je in een paar minuten een heerlijke pizza. Dat kan variëren van 5 minuten tot een minuut of 10.

 • Welk deeg heb je nodig voor een pizzarette pizza?

  Je kunt het beste pizzadeeg gebruiken. Dat kun je zelf maken of kant en klaar kopen. De culinaire waaghalzen onder ons kunnen ook met andere soorten deeg experimenteren.

 • Hoe werkt een pizzarette?

  Een pizzarette is een mini pizza oven waarmee je in een handomdraai je eigen pizza creaties op tafel tovert. Je schuift die pizza in de mini oven en wacht tot de pizza krokant is en gaar.

Waarom kiezen voor 5Top.nl?

Bij 5Top is onze missie om jou te helpen met het kopen van jouw nieuwe product. Daarvoor doen we uitgebreid onderzoek en testen we zo veel mogelijk producten op belangrijke eigenschappen. Zo helpen we jou om een bewuste keuze te maken voordat je overgaat tot aankoop. Als je zelf twijfelt of nog vragen hebt over een bepaald product dan kan je ze altijd in de reacties hieronder kwijt!

Plaats een reactie