De 5 beste luchtbedpompen van 2024

Heb je ook altijd een uitdaging met het opblazen van je luchtbed en wil je een goed product waarmee de klus een fluitje van een cent wordt? Dan heb je veel baat bij een goede luchtbedpomp. Luchtbedpompen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar en je wilt natuurlijk wel het beste product kopen. Maar wat is de beste luchtbedpomp? Wij hebben voor jullie een aantal luchtbedpompen uitgetest en een lijstje gemaakt met wat volgens ons de 5 beste luchtbedpompen van 2024 zijn.

Met een goede luchtbedpomp kun je relatief eenvoudig een luchtbed opblazen. Je hebt keuze uit verschillende varianten in verschillende prijsklasse en de keuze die je maakt is afhankelijk van hoe makkelijk je het jezelf wilt maken en hoeveel budget je hebt.

Als je een luchtbedpomp wilt kopen, is het verstandig om eerst een luchtbedpomp review te lezen. In een review lees je hoe andere gebruikers de pomp ervaren en wat de voor- en nadelen van de luchtbedpomp zijn. Met die informatie kun je uiteindelijk een goede beslissing nemen over welke luchtbedpomp het beste bij jou past. Wij helpen je alvast op weg door de beste luchtbedpompen op een rijtje te zetten.

Merk
Model
1
Flextail Gear Max Pump 2 Pro Luchtbedpomp - 4 in 1
Flextail Gear
Max Pump 2 Pro
2
Double Quick III S Handpomp
Intex
Double Quick III
3
Elektrische Pomp - Luchtbedpomp - Stekker en Autolader - Compact - 3 Tips - 220/240V - Rheme
Rheme
Elektrische Pomp
4
Campingaz Oplaadbare Quickpump Elektrische Pomp - 230V - Zwart
Campingaz
Oplaadbare Quickpump
5
Flextail Gear luchtbed pomp Max Pump Plus - Elektrische luchtpomp
Flextail Gear
Max Pump Plus

Dit zijn ze, de 5 beste luchtbedpompen van 2024

1. Flextail Gear Max Pump 2 Pro – Beste compacte luchtbedpomp

Flextail Gear Max Pump 2 Pro Luchtbedpomp - 4 in 1
Bekijk luchtbedpomp

Ben je op zoek naar de beste compacte luchtbedpomp die je kunt kopen? Dan is de Max Pump 2 Pro van het merk Flextail Gear de beste keuze. De handzame en compacte luchtbedpomp heeft een blaascapaciteit van 300 m/min en is volledig elektrisch. De luchtbedpomp is oplaadbaar via een USB-C kabel en heeft meerdere functionaliteiten. Het is dan ook een 4 in 1 – Luchtbedpomp waarmee je een opblaasbed kunt opblazen of kunt laten leeglopen, maar het is ook een lantaarn met een lamp met 500 lumen en een powerbank voor als je jouw apparaten moet opladen.

Pluspunten
 • Voor inflatie en deflatie
 • Inclusief lantaarn met 500 lumen
 • Powerbank
 • Oplaadbaar via USB-C
 • Compact en handzaam
Minpunten
 • Geen naald meegeleverd voor het opblazen van ballen

De Flextail Gear Max Pump 2 Pro is verkrijgbaar bij:

2. Intex Double Quick III – Beste handpomp

Double Quick III S Handpomp
Bekijk luchtbedpomp

De Double Quick III van het merk Intex is de beste handpomp die je op dit moment kunt kopen. De pomp is geschikt voor het opblazen en het leeg laten lopen van opblaasbare zwembaden, luchtbedden, kajaks en rubberen bootjes. Het voordeel is dat de pomp ook lucht toevoegt bij de neerwaartse beweging. Op die manier kun je twee keer zo snel opblazen. Het product wordt ook geleverd met verschillende mondstukken.

Pluspunten
 • Multifunctioneel
 • Handig in gebruik
 • Twee keer zo snel opblazen
 • Geschikt voor luchtbedden, kajaks en opblaasbare zwembaden en rubberboten
 • CE-gekeurd
Minpunten
 • Niet elektrisch

De Intex Double Quick III is verkrijgbaar bij:

3. Rheme Elektrische Pomp – Beste elektrische luchtbedpomp

Elektrische Pomp - Luchtbedpomp - Stekker en Autolader - Compact - 3 Tips - 220/240V - Rheme
Bekijk luchtbedpomp

De Elektrische Pomp van het merk Rheme is de beste elektrische pomp die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. De pomp is compact en eenvoudig mee te nemen. Je sluit ‘m eenvoudig aan op het stopcontact of de 12V-aansluiting in een auto. De elektrische pomp heeft een blaascapaciteit van 20 m/min en kan gebruikt worden voor zowel inflatie als deflatie. Het product wordt ook geleverd met verschillende mondstukken, zodat je verschillende producten, zoals bootjes, zwembaden, kajaks en luchtbedden kunt opblazen.

Pluspunten
 • Compact formaat
 • 3 mondstukken meegeleverd
 • Voor zowel 220V als 12V
 • Voor inflatie en deflatie
 • Blaascapaciteit 20 m/min
Minpunten
 • Geen naald meegeleverd voor het opblazen van ballen

De Rheme Elektrische Pomp is verkrijgbaar bij:

4. Campingaz Oplaadbare Quickpump – Beste oplaadbare luchtbedpomp

Campingaz Oplaadbare Quickpump Elektrische Pomp - 230V - Zwart
Bekijk luchtbedpomp

Wil je de beste oplaadbare luchtbedpomp waarmee je luchtbedden, zwembaden en bootjes razendsnel opblaast? Dan is de Oplaadbare Quickpump van het merk Campingaz de beste keuze. Deze elektrische luchtbedpomp kan namelijk tot wel 600 liter lucht per minuut blazen en is ook geschikt voor het laten leeglopen van luchtbedden, zwembaden en bootjes. De pomp heeft ook een ergonomisch design, zodat die makkelijk te bedienen is en je kunt ‘m zowel op het lichtnet als op een 12V-aansluiting aansluiten. De pomp wordt geleverd met een handige draagtas en makkelijk toebehoren, zoals een knijpklem adapter, slang en onafhankelijke adapter voor het gebruik zonder slang.

Pluspunten
 • Geschikt voor 230V en 12V
 • Blaascapaciteit van 600 liter per minuut
 • Geschikt voor deflatie
 • Inclusief draagtas
 • Handige accessoires meegeleverd
Minpunten
 • Maakt veel lawaai

De Campingaz Oplaadbare Quickpump is verkrijgbaar bij:

5. Flextail Gear Max Pump Plus – Beste luchtbedpomp op accu

Flextail Gear luchtbed pomp Max Pump Plus - Elektrische luchtpomp
Bekijk luchtbedpomp

Wil je de beste luchtbedpomp op accu die ook nog eens kleiner is dan een blikje frisdrank? Dan is de Max Pump Plus van het merk Flextail Gear de beste keuze. Deze opvallend gekleurde pomp is elektrisch, makkelijk in gebruik en ook geschikt voor vacuüm zuigen. De accu heeft een capaciteit van 3600 mAh en gaat 60 minuten mee op 1 lading. De pomp is op te laden via USB, wordt geleverd met een handige opbergtas en diverse opzetstukken die je kunt gebruiken voor het opblazen van luchtbedden, zwembaden, ballen en bootjes.

Pluspunten
 • Zeer compact model
 • Opvallende kleur
 • Opladen via USB
 • 60 minuten op 1 lading
 • Diverse opzetstukken meegeleverd
Minpunten
 • Niet geschikt voor 230V of 12V/24V

De Flextail Gear Max Pump Plus is verkrijgbaar bij:

Waar moet je op letten bij het kopen van een luchtbedpomp?

Een luchtbedpomp is een handige accessoire waarmee je een luchtbed eenvoudig kunt opblazen en eventueel leeg kunt laten lopen. Je kunt het product doorgaans ook gebruiken voor het opblazen van bijvoorbeeld opblaasbare SUP boards, kajaks en zwembaden. Je wilt natuurlijk wel de beste luchtbedpomp kopen die er is, maar hoe maak je de beste keuze?

De ene luchtbedpomp is de andere niet en je moet vooral een keuze maken tussen handmatige en elektrische pompen. Als je voor de elektrische variant kiest is het verstandig om voor een handzaam model te kiezen die ook met een opbergtas wordt geleverd. Op die manier kun je de pomp en benodigde accessoires makkelijk meenemen en gebruiken. Let er dan ook op dat de pomp op een accu werkt of aan te sluiten is op een 12V/24V-aansluiting van de auto of een camper. Zorg er ook voor dat de pomp een opvallende kleur heeft, want dan verlies je ‘m niet snel uit het oog en loop je ook geen risico dat je ‘m vergeet.

Kies je voor een handmatige pomp dan is het vooral belangrijk om te kijken naar het formaat van de luchtbedpomp. Wil je hem meenemen of gebruik je hem vooral thuis? Als je hem vooral thuis gebruikt is het formaat van de luchtbedpomp natuurlijk minder belangrijk dan wanneer je de luchtbedpomp regelmatig mee wil nemen om bijvoorbeeld te gaan kamperen. Ook is de manier van pompen belangrijk. Wil je een luchtbedpomp die je met je voet kan bedienen of heb je liever een luchtbedpomp die je met je handen moet bedienen? Denk daar voor de aanschaf goed over na. Zo kun je uiteindelijk de luchtbedpomp kopen die het beste bij jouw situatie past.

Luchtbedpompen vergelijken

Het beste wat je kunt doen voordat je een luchtbedpomp bestelt, is om de modellen met elkaar te vergelijken. Vergelijk ze op prijs, kwaliteit en functionaliteiten op die manier koop je de beste luchtbedpomp waar je ook jarenlang plezier van hebt.

Ben je van plan om een luchtbedpomp te kopen maar kom je er zelf niet uit? Of heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over luchtbedpompen? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel en dan proberen wij je vragen over luchtbedpompen zo goed mogelijk te beantwoorden!

Ben je fabrikant van een luchtbedpomp en vind je dat jouw luchtbedpomp getest moet worden en in onze top 5 hoort? Lees dan hier hoe we te werk gaan en meld jouw luchtbedpomp makkelijk aan.

Veelgestelde vragen over luchtbedpompen

 • Welke pomp voor luchtbed?

  Welke pomp je koopt voor een luchtbed is afhankelijk van het formaat van het luchtbed en welke eigenschappen je belangrijk vindt. Wil je geld besparen door voor een handpomp te kiezen of ga je toch voor een elektrisch model dat het luchtbed ook razendsnel kan opblazen?

 • Hoe lang gaat een luchtbedpomp mee?

  Een luchtbedpomp gaat jarenlang mee als je ‘m goed onderhoudt. Dat houdt in dat je de pomp netjes moet opbergen als je klaar bent en ook regelmatig moet schoonmaken. Ook het model en het merk spelen een rol in de levensduur van de luchtbedpomp.

 • Wat kost een luchtbedpomp?

  De prijs van een luchtbedpomp varieert van € 15,- tot wel € 70,-. Afhankelijk van het model, het merk en welke functionaliteiten de luchtbedpomp heeft.

Waarom kiezen voor 5Top.nl?

Bij 5Top is onze missie om jou te helpen met het kopen van jouw nieuwe product. Daarvoor doen we uitgebreid onderzoek en testen we zo veel mogelijk producten op belangrijke eigenschappen. Zo helpen we jou om een bewuste keuze te maken voordat je overgaat tot aankoop. Als je zelf twijfelt of nog vragen hebt over een bepaald product dan kan je ze altijd in de reacties hieronder kwijt!

Plaats een reactie