De 5 beste powerbanks van 2024

Ben je voor je werk veel onderweg, ga je binnenkort backpacken, heb je een festivalweekend of vind je het gewoon een fijn idee om overal jouw smartphone op te kunnen laden zonder stopcontact? Dan is een powerbank de perfecte oplossing!

Met een powerbank kun je altijd en overal jouw smartphone, tablet en soms zelfs jouw laptop opladen zonder tussenkomst van een stopcontact. Zo ben je altijd verzekerd van een volle batterij en kom je dus niet voor verrassingen te staan. De opties in powerbanks zijn eindeloos. Zo heb je een powerbank die gemakkelijk in je broekzak past, een powerbank die opgeladen kan worden door middel van zonne-energie, een powerbank die meerdere apparaten tegelijk kan opladen en zelfs een powerbank die jouw auto weer aan de praat krijgt als de accu leeg is. Het hebben van een powerbank is dus bijna onmisbaar.

Welke powerbank kun je het beste kopen? Wat is een goede powerbank? En waar moet je op letten bij de aankoop van een powerbank? Deze vragen beantwoorden we graag. Om uit te zoeken welke powerbanks het best zijn, hebben we een test gehouden onder verschillende powerbanks en de vijf beste powerbanks van 2024 delen we graag met je. Lees gauw verder!

Merk
Model
1
Xtorm / 20W Universele Powerbank
Xtorm
20W Universele Powerbank
2
Goal Zero Nomad 10 Zonnepaneel
Goal Zero
Nomad 10 Zonnepaneel
3
Anker PowerCore Powerbank
Anker
PowerCore Powerbank
4
Samsung Wireless Powerbank
Samsung
Wireless Powerbank
5
MOJOGEAR MINI EVO
MOJOGEAR
MINI EVO

Dit zijn ze, de 5 beste powerbanks van 2024

1. Xtorm 20W Universele Powerbank – Beste USB-c powerbank

Xtorm / 20W Universele Powerbank
Bekijk powerbank

De Xtorm 20W Universele Powerbank staat bekend om de ultieme mobiele opladers voor mobiel, tablet en zelfs laptop. Door deze powerbank ben jij altijd en overal met elk mobiel apparaat voorzien van genoeg batterij. Zo hoef je je nooit zorgen te maken om je batterij en kom je nooit voor verrassingen te staan. De powerbank is door middel van Quick Charge compleet opgeladen in een mum van tijd. Via de USB-C Power delivery laad je eenvoudig je laptop met USB-C aansluiting op. Met een volledig opgeladen Xtorm 20W Universele Powerbank 20.000 mAh laad je tot wel acht keer je smartphone op.

De powerbank is voorzien van een rubberen afwerking waardoor de powerbank niet snel beschadigd maar ook de andere spullen in je tas niet.

Je kunt het apparaat gemakkelijk vervoeren in je tas. Het neemt niet veel ruimte in beslag. De powerbank is verkrijgbaar in een mooi en stevig design.

Pluspunten
 • Meerdere apparaten tegelijk opladen
 • Kan ook je laptop opladen
Minpunten
 • Geen beschermhoesje

De Xtorm 20W Universele Powerbank is verkrijgbaar bij:

2. Goal Zero Nomad 10 Zonnepaneel – Beste solar powerbank

Goal Zero Nomad 10 Zonnepaneel
Bekijk powerbank

De Goal Zero Nomad 10 zonnepaneel, de naam zegt het al, is een zonnepaneel powerbank. Dat wil zeggen dat het een powerbank is die werkt op zonne-energie. Dat maakt de powerbank ideaal om mee te nemen op jouw reis. Omdat de powerbank maximaal 10 Watt levert, is het alleen geschikt om kleine apparaten zoals een smartphone te voorzien van batterij. De powerbank neem je makkelijk mee vanwege zijn lichte en dunne formaat. Je kunt de powerbank in verschillende hoeken zetten, zodat je het juiste zonlicht kunt opvangen. Door een ingebouwde indicator kun je de intensiteit van de zonnestralen aflezen, waardoor je precies weet in welke hoek de powerbank de meeste zonne-energie opvangt.

Door de Solar Intensity Indicator wordt door middel van 4 LED-lampjes aangegeven hoe goed het mobiele apparaat zal worden opgeladen. De powerbank houdt geen lading vast en produceert alleen stroom wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht. De solar powerbank is bestemd voor verschillende weersomstandigheden, maar doet het natuurlijk het best wanneer het direct in contact komt met zonnestralen.

Pluspunten
 • Werkt op zonne-energie
 • Ideaal voor trektochten zonder stopcontacten
 • Opvouwbaar
Minpunten
 • Laadt alleen op via zonne-energie
 • Houdt geen lading vast, daar is een losse powerbank voor nodig

De Goal Zero Nomad 10 Zonnepaneel is verkrijgbaar bij:

3. Anker PowerCore Powerbank – Beste zware powerbank

Anker PowerCore Powerbank
Bekijk powerbank

De Anker PowerCore powerbank zorgt met 20.100 mAh dat jij je smartphone tot wel zes keer opnieuw op kunt laden. Daarnaast kun je met deze powerbank dankzij de stroomsterkte van 2,4 ampère ook tablets en laptops opladen. Over lege batterijen hoef jij je dus totaal geen zorgen te maken! De powerbank heeft twee aansluitingen. Dit maakt het mogelijk twee apparaten tegelijk op te laden.

De ingebouwde led lampjes geven precies aan hoeveel stroom er nog in de powerbank zit. Wanneer de powerbank leeg is, laad je het apparaat op met de meegeleverde micro usb-kabel.

Pluspunten
 • Opladen van smartphone, tablet en laptop
 • Tot zes keer opladen
 • Met 2 usb poorten kun je 2 apparaten tegelijk opladen
Minpunten
 • Oplaadtijd van de powerbank is lang door het hoge vermogen
 • Geen Quick Charge functie

De Anker PowerCore Powerbank is verkrijgbaar bij:

4. Samsung Wireless Powerbank – Beste draadloze powerbank

Samsung Wireless Powerbank
Bekijk powerbank

De Samsung Wireless Powerbank USB-C powerbank beschikt met een capaciteit van 10.000 mAh over veel vermogen. Wat deze powerbank zo bijzonder maakt is dat het jouw mobiele apparaten draadloos oplaadt. De powerbank beschikt over de zogenoemde Qi-functie wat draadloos opladen mogelijk maakt. Je hoeft jouw smartphone alleen maar op de powerbank te leggen en het laadt al op. Beschik je ook over de Samsung Galaxy Buds? Deze zijn ook draadloos op te laden via de powerbank. Ideaal!

Door de OCP-functie wordt jouw smartphone veilig opgeladen. Sommige powerbanks kunnen namelijk zorgen voor overstroom wat schade veroorzaakt aan jouw mobiele apparaat. De powerbank beschikt over de Quick Charge-functie waardoor je extra snel kan opladen. Met de Wireless Powerbank van Samsung laadt je twee apparaten tegelijk op. Het enige nadeel is dat je niet twee apparaten tegelijk kunt aansluiten op de Quick Charge. Je laadt een gemiddelde smartphone maximaal 3 keer op.

De powerbank weegt 234 gram en heeft de volgende afmetingen: 150 x 70 x 20 mm (L x B x H). Naast de zilveren variant is de powerbank ook verkrijgbaar in de kleur roze.

Pluspunten
 • Moderne uitstraling
 • Meerdere apparaten tegelijk opladen
 • OCP-functie zorgt voor veilig opladen
 • Is draadloos op te laden met een Qi-oplaadmat
Minpunten
 • Één apparaat tegelijk aan de Quick Charge-functie

De Samsung Wireless Powerbank is verkrijgbaar bij:

5. MOJOGEAR MINI EVO – Beste kleine powerbank

MOJOGEAR MINI EVO
Bekijk powerbank

De MOJOGEAR MINI EVO powerbank is een powerbank op broekzakformaat. Je neemt deze powerbank eenvoudig mee in je broekzak wanneer je smartphone leeg is en je continu jouw smartphone nodig hebt en dus niet verbonden kunt zijn met een stopcontact. Met deze kleine powerbank kun je twee apparaten tegelijk voorzien van stroom. Door de led lampjes van de powerbank kun je precies zien hoeveel vermogen het apparaatje nog heeft.

De MOJOGEAR MINI EVO powerbank heeft genoeg vermogen om een gemiddelde smartphone ongeveer drie keer op te laden of een tablet in één keer op te laden.

Pluspunten
 • Broekzakformaat powerbank
 • Twee apparaten tegelijk opladen
Minpunten
 • Kan geen laptop opladen

De MOJOGEAR MINI EVO is verkrijgbaar bij:

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een draagbare oplader om mobiele apparaten mee op te laden zonder stopcontact. Het is een ideale oplossing wanneer je veel onderweg bent en geen mogelijkheid hebt om je apparaten op te laden. Door een opgeladen powerbank mee te nemen, kun je waar je maar wilt jouw mobiele apparaat opladen. Zo hoef je nooit bang te zijn voor lege batterijen. Met een stopcontact laadt je de powerbank op, de powerbank slaat de energie op en wanneer jij je mobiele apparaat aansluit, zorgt de powerbank ervoor dat deze wordt opgeladen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een powerbank?

De perfecte powerbank voor jou is geheel afhankelijk van wat jij met de powerbank wil. Welke functionaliteiten moet de powerbank hebben? Breng dit voor jezelf in kaart. Ga voor jezelf na waarom je een powerbank wil aanschaffen:

 • Voor welk mobiele apparaat? Voor alleen je smartphone of misschien je laptop? Of zelfs meerdere mobiele apparaten tegelijk?
 • Ga je de powerbank dagelijks gebruiken of ga je misschien binnenkort op een verre reis waar je niet altijd zeker bent van een stopcontact?

Door deze vragen te beantwoorden wordt het eenvoudiger de perfecte powerbank voor jou te vinden.

Let er op of het voor jou belangrijk is of je met de powerbank meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Controleer dan of de powerbank meerdere aansluitingen heeft. Beschikt de powerbank over een ‘snellaadfunctie? Dat wil zeggen dat de powerbank de functie heeft om het opladen van het apparaat een extra boost te geven. Op die manier is jouw smartphone sneller opgeladen en kun je er snel weer volop gebruik van maken. Let er wel op dat jouw smartphone dan ook over een snellaadfunctie moet beschikken. Ben je veel onderweg met de powerbank dan is het fijn dat de powerbank makkelijk is mee te nemen en een acceptabele grootte heeft. Een lichte compacte powerbank is dan de oplossing.

Een perfecte oplader voor een meerdaags festival is een powerbank die oplaadt op zonne-energie, een solar powerbank. Zodra de powerbank in contact komt met zonnestralen laadt de powerbank op. Echter, zijn de zonnestralen vaak niet sterk genoeg om de powerbank krachtig op te laden. Daarom is het ook mogelijk om de powerbank op te laden via het stopcontact.

Ga voordat je een powerbank aanschaft ook na hoe vaak je een mobiel apparaat kunt opladen met een volle powerbank. Wanneer de powerbank na één keer een mobiel apparaat opladen al leeg is, is dat in sommige gevallen een tegenvaller.

Een nieuwe functie onder de powerbanks is het draadloos opladen. Je hoeft het mobiele apparaat dan niet met een snoer te verbinden aan de powerbank, maar het mobiele apparaat wordt opgeladen door een magnetisch veld.

Bedraad of draadloze powerbank?

De meeste powerbanks op de markt zijn bedrade powerbanks. Dat wil zeggen dat je het mobiele apparaat dat je wilt opladen altijd aan het snoer van de powerbank legt en het mobiele apparaat op die manier wordt opgeladen. Tegenwoordig zijn er ook powerbanks die draadloos kunnen opladen. De draadloze powerbank kan het mobiele apparaat naar keuze draadloos opladen. Hierdoor heb je geen gedoe meer met kabels. Het mobiele apparaat moet dan wel beschikken over de functie om draadloos op te laden. Je legt het apparaat op de powerbank en het laadt op. Super simpel! Door het magnetisch veld, dat ontstaat wanneer de draadloze powerbank en bijvoorbeeld de smartphone met elkaar in aanraking komen, laadt de smartphone op. De smartphone moet beschikken over ‘Qi’. Dit zorgt ervoor dat de smartphone draadloos kan opladen. De nieuwste smartphones zijn voorzien van deze functie.

Ben je van plan om een powerbank aan te schaffen maar kom je er zelf niet uit? Of heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over een powerbank? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel en dan proberen wij je vragen over de powerbank zo goed mogelijk te beantwoorden!

Ben je fabrikant van een powerbank en vind je dat jouw powerbank getest moet worden en in onze top 5 hoort? Lees dan hier hoe we te werk gaan en meld jouw powerbank makkelijk aan.

Veelgestelde vragen over powerbanks

 • Wat is een goede powerbank voor de iPhone?

  Er zijn veel goede powerbank-opties beschikbaar voor de iPhone, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren. De meeste powerbanks zijn geschikt voor de iPhone. Het is belangrijk om een powerbank te kiezen met minimaal 5.000 mAh. Dit heb je nodig om je iPhone 1 keer volledig op te laden. Meer mAh is dus alleen maar beter, hiermee kun je jouw iPhone dus vaker opladen.

  Als je een iPhone 12 of nieuwer hebt kun je er ook voor kiezen om een powerbank aan te schaffen met MagSafe. Hiermee kun je de telefoon draadloos opladen.

  Wil je een goede powerbank aanschaffen? Lees dan ons artikel over de top 5 beste powerbanks.

 • Wat is mAh bij powerbank?

  mAh staat voor milliampère-uur, en het is een eenheid voor het meten van de capaciteit van een batterij of een powerbank. mAh geeft aan hoeveel stroom een batterij kan leveren gedurende een bepaalde tijdsperiode. Hoe hoger het aantal mAh van een batterij of powerbank, hoe meer energie een powerbank kan opslaan en leveren voordat hij moet worden opgeladen.

  Bij een powerbank geeft het aantal mAh aan hoeveel lading de powerbank kan opslaan voordat deze zelf moet worden opgeladen. Dit getal helpt je om een idee te krijgen van hoeveel keer je een bepaald apparaat kunt opladen voordat de powerbank leeg is. Houd er echter rekening mee dat de daadwerkelijke prestaties kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de efficiëntie van de powerbank en de capaciteit van het opgeladen apparaat.

 • Hoeveel energie kost het opladen van een Power Bank?

  Om te berekenen hoeveel energie het kost om een powerbank op te laden, moet je rekening houden met de capaciteit van de powerbank (uitgedrukt in mAh of Ah) en de spanning van de batterij (uitgedrukt in volt). De energie wordt gemeten in wattuur (Wh) en kan worden berekend met de formule:

  Energie (Wh) = Capaciteit (Ah) × Spanning (V)

  De meeste powerbanks hebben een spanning van rond de 3,7 volt (de nominale spanning van een lithium-ionbatterijcel). Laten we een voorbeeld nemen:

  Stel dat je een powerbank hebt met een capaciteit van 10.000 mAh (ofwel 10 Ah) en een spanning van 3,7 volt. De berekening zou als volgt zijn:

  Energie (Wh) = 10 Ah × 3,7 V = 37 Wh

  Dit betekent dat het opladen van deze powerbank ongeveer 37 wattuur aan energie kost. Houd er rekening mee dat dit een theoretische berekening is en dat er enige verliezen kunnen optreden tijdens het opladen, wat betekent dat het feitelijke energieverbruik mogelijk iets hoger is.

  Om de kosten van het opladen te bepalen, moet je de energieconversiekosten van jouw elektriciteitsleverancier raadplegen. Deze kosten worden meestal uitgedrukt in kilowattuur (kWh), dus je zou de wattuurwaarde kunnen omzetten naar kilowattuur door te delen door 1000 (aangezien 1 kWh gelijk is aan 1000 Wh). Vervolgens kun je de kilowattuurkosten vermenigvuldigen met de prijs per kilowattuur om de geschatte kosten van het opladen van de powerbank te bepalen.

 • Is een powerbank slecht voor je telefoon?

  Over het algemeen is het gebruik van een kwalitatief goede powerbank niet slecht voor je telefoon. In feite zijn powerbanks ontworpen om draagbare energievoorziening te bieden voor het opladen van apparaten zoals smartphones, tablets en andere elektronische apparaten. Ze kunnen handig zijn in situaties waarin je geen directe toegang hebt tot een stopcontact.

  Echter, om ervoor te zorgen dat het opladen met een powerbank veilig is voor je telefoon, zijn hier enkele belangrijke punten om te overwegen:

  Kwaliteit van de Powerbank

  Gebruik een kwalitatief hoogwaardige powerbank van een gerenommeerd merk. Goedkope, onbekende merken kunnen mogelijk niet de benodigde beschermingsmaatregelen hebben ingebouwd om je apparaat te beschermen tegen overladen, oververhitting en andere risico’s.

  Compatibiliteit

  Zorg ervoor dat de powerbank en de oplaadkabel die je gebruikt compatibel zijn met je telefoon. Het is het beste om originele of door de fabrikant aanbevolen kabels en accessoires te gebruiken.

  Capaciteit

  Kies een powerbank met een capaciteit die geschikt is voor je behoeften. Het is beter om een powerbank te kiezen die ongeveer dezelfde capaciteit heeft als de batterij van je telefoon, zodat je meerdere oplaadbeurten kunt krijgen.

  Veiligheidsvoorzieningen

  Kwalitatieve powerbanks hebben ingebouwde veiligheidsmechanismen om te voorkomen dat je apparaat wordt overladen, oververhit raakt of beschadigd wordt.

  Opslag en gebruik

  Bewaar en gebruik de powerbank op een droge en geventileerde plaats, weg van direct zonlicht en extreme temperaturen.

  Opladen bij lage batterij

  Het is over het algemeen beter om je telefoon op te laden wanneer de batterij wat leger is, bijvoorbeeld rond 20-30%, in plaats van wanneer deze bijna vol is. Dit kan de levensduur van de batterij van je telefoon ten goede komen.

  Als je deze voorzorgsmaatregelen in acht neemt en een betrouwbare powerbank gebruikt, zou het gebruik ervan geen negatieve gevolgen moeten hebben voor je telefoon.

 • Kun je met een powerbank een laptop opladen?

  Ja, het is mogelijk om een laptop op te laden met behulp van een powerbank, maar er zijn enkele belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden:

  Capaciteit en Output

  Niet alle powerbanks zijn geschikt om laptops op te laden, omdat laptops over het algemeen meer energie verbruiken dan smartphones. Je hebt een powerbank nodig met voldoende capaciteit (uitgedrukt in mAh of Wh) en de juiste uitgangsspanning en stroomsterkte (uitgedrukt in volt en ampère) om je laptop op te laden.

  Compatibiliteit

  De powerbank moet compatibel zijn met je laptop. De meeste laptops gebruiken een hogere spanning (vaak tussen 19V en 20V) dan smartphones, dus de powerbank moet in staat zijn om deze spanning te leveren.

  Aansluitingen en Kabels

  Zorg ervoor dat de powerbank de juiste aansluitingen en kabels heeft om je laptop op te laden. Sommige laptops gebruiken specifieke aansluitingen zoals USB-C, terwijl andere mogelijk een aparte aansluiting vereisen.

  Capaciteit van de Powerbank

  Hoe hoger de capaciteit van de powerbank, des te meer energie deze kan leveren en hoe langer je je laptop ermee kunt opladen. Kies een powerbank met voldoende capaciteit om de gewenste oplaadtijd te kunnen realiseren.

  Oplaadsnelheid

  Houd er rekening mee dat powerbanks mogelijk niet dezelfde snelle oplaadsnelheid kunnen bieden als de oplader die bij je laptop is geleverd. Het opladen kan langzamer verlopen, vooral als je tegelijkertijd je laptop gebruikt.

  Laptopinstellingen

  Sommige laptops moeten mogelijk worden ingesteld om op te laden via een externe bron zoals een powerbank. Controleer de energie-instellingen van je laptop om ervoor te zorgen dat het opladen vanaf een powerbank is toegestaan.

  Het is essentieel om de specificaties van zowel je laptop als de powerbank te controleren voordat je probeert je laptop op te laden. Als de powerbank niet voldoet aan de vereiste spanning, stroomsterkte of aansluitingen van je laptop, kan dit schade aan je laptop veroorzaken. Als je twijfelt, is het raadzaam om contact op te nemen met de fabrikant van je laptop voor specifieke richtlijnen en aanbevelingen.

 • Hoe snel laad een powerbank een telefoon op?

  Hoe snel een powerbank een telefoon oplaadt, hangt af van verschillende factoren, waaronder de capaciteit van de powerbank, de capaciteit van de batterij van de telefoon, de stroomsterkte van de oplaadpoort op de powerbank en de oplaadkabel die wordt gebruikt.

  De oplaadsnelheid wordt meestal uitgedrukt in ampère (A) en kan variëren van powerbank tot powerbank. Veel powerbanks hebben meerdere USB-poorten, en de oplaadsnelheid kan verschillen tussen deze poorten. Er zijn ook powerbanks met “snellaad” of “quick charge” -functies die hogere stroomsterktes bieden om apparaten sneller op te laden, mits de telefoon dit ondersteunt.

  Over het algemeen geldt dat een powerbank met een hogere stroomsterkte (bijvoorbeeld 2.1 A of 2.4 A) in staat is om een telefoon sneller op te laden dan een powerbank met een lagere stroomsterkte (bijvoorbeeld 1 A). Het is echter belangrijk op te merken dat de maximale laadsnelheid ook wordt bepaald door de batterijcapaciteit en de oplaadcapaciteit van de telefoon zelf. Als de telefoon niet is ontworpen om snel op te laden, zal een snellere powerbank niet noodzakelijkerwijs leiden tot aanzienlijk sneller opladen.

  Bovendien kunnen sommige telefoons en powerbanks communiceren via bepaalde technologieën zoals “Quick Charge”  of “Power Delivery”, wat het opladen kan versnellen als beide apparaten compatibel zijn met dezelfde technologie.

  Kortom, de oplaadsnelheid van een powerbank kan variëren en hangt af van de specificaties van zowel de powerbank als de telefoon. Als je sneller wilt opladen, kies dan voor een powerbank met een hogere stroomsterkte en zorg ervoor dat je telefoon ook geschikt is voor snelladen.

 • Is een powerbank gevaarlijk?

  Over het algemeen zijn powerbanks niet gevaarlijk, mits ze van goede kwaliteit zijn, correct worden gebruikt en opgeslagen volgens de instructies van de fabrikant. Er zijn echter enkele potentiële risico’s en veiligheidsmaatregelen die je moet overwegen bij het gebruik van een powerbank:

  Kwaliteit van de Powerbank: Goedkope powerbanks kunnen minder betrouwbare elektronische componenten en beveiligingsmechanismen hebben, wat het risico op oververhitting, kortsluiting en andere problemen kan vergroten. Kies altijd voor powerbanks van gerenommeerde merken en vermijd goedkope kopieën.

  Overladen en Overontlading: Als een powerbank te lang wordt opgeladen of te ver wordt ontladen, kan dit de levensduur van de batterij verminderen en zelfs leiden tot oververhitting of schade. Kwaliteitspowerbanks hebben vaak ingebouwde beveiligingen om overladen en overontlading te voorkomen.

  Hitte: Gebruik de powerbank niet in direct zonlicht of bij hoge temperaturen, omdat dit de batterij kan oververhitten. Hoge temperaturen kunnen de prestaties van de batterij verminderen en zelfs leiden tot schade.

  Beschadigde Kabels en Aansluitingen: Gebruik alleen hoogwaardige oplaadkabels en zorg ervoor dat de aansluitingen schoon en onbeschadigd zijn. Slechte kabels of beschadigde aansluitingen kunnen kortsluiting veroorzaken.

  Natte Omgevingen: Vermijd het gebruik van een powerbank in vochtige of natte omstandigheden, omdat dit het risico op kortsluiting vergroot.

  Bewaar- en Vervoersrichtlijnen: Volg de instructies van de fabrikant voor het opslaan en vervoeren van de powerbank. Vermijd bijvoorbeeld het bewaren van de powerbank in extreem hete omstandigheden, zoals in een afgesloten auto op een zomerse dag.

  Aanbevolen Gebruik: Gebruik de powerbank alleen voor het doel waarvoor deze is ontworpen, namelijk het opladen van mobiele apparaten. Probeer de powerbank niet te openen of te wijzigen, omdat dit gevaarlijk kan zijn.

  Het is belangrijk om bewust te zijn van deze risico’s en voorzorgsmaatregelen, maar met de juiste zorg en verantwoordelijkheid zijn powerbanks over het algemeen veilig in gebruik. Kies voor kwaliteit, volg de instructies van de fabrikant en gebruik gezond verstand om veilig te genieten van het gemak van een powerbank.

Waarom kiezen voor 5Top.nl?

Bij 5Top is onze missie om jou te helpen met het kopen van jouw nieuwe product. Daarvoor doen we uitgebreid onderzoek en testen we zo veel mogelijk producten op belangrijke eigenschappen. Zo helpen we jou om een bewuste keuze te maken voordat je overgaat tot aankoop. Als je zelf twijfelt of nog vragen hebt over een bepaald product dan kan je ze altijd in de reacties hieronder kwijt!

Plaats een reactie