De 5 beste tafelmodel vriezers van 2024

De beste tafelmodel vriezer vinden kan een hele uitdaging zijn. Wij helpen je daar graag bij! Wij hebben voor jullie een aantal tafelmodel vriezers uitgetest en een lijstje gemaakt met wat volgens ons de 5 beste tafelmodel vriezers van 2024 zijn.

Een tafelmodel vriezer is erg handig om in huis te hebben. Je kunt er net wat meer in kwijt als in een klein vriesvakje wat in je koelkast zit of misschien wil je de tafelmodel vriezer wel als extra vriezer gebruiken bijvoorbeeld in de bijkeuken of in je schuur. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je een tafelmodel vriezer gaat kopen. In ons artikel vertellen we je hier meer over.

Merk
Model
1
Liebherr GP 1496-20
Liebherr
GP 1496-20
2
Bosch GUD15ADF0 - Serie 6 - Vriezer - Inbouw
Bosch
GUD15ADF0 - Serie 6
3
Inventum VR501 - Tafelmodel vriezer - Vrijstaand
Inventum
VR501
4
Frilec BREMEN130-E-010CW - Vriezer Tafelmodel
Frilec
BREMEN130-E-010CW
5
Zanussi ZCAN14FW1 - Vrieskist
Zanussi
ZCAN10FW1

Dit zijn ze, de 5 beste tafelmodel vriezers van 2024

1. Liebherr GP 1496-20 – Beste tafelmodel vriezer voor schuur of garage

Liebherr GP 1496-20
Bekijk tafelmodel vriezer

Onze ervaring met de Liebherr GP 1496-20 vriezer voor in de schuur was uitzonderlijk positief. Deze vriezer is ontworpen om te presteren onder verschillende omgevingsomstandigheden en blijft betrouwbaar, zelfs in ruimtes met wisselende temperaturen zoals een schuur of garage.

De eerste indruk van de GP 1496-20 was het robuuste ontwerp. De vriezer is stevig gebouwd met hoogwaardige materialen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid ervan. Dit is essentieel, vooral in omgevingen waar de temperatuur kan schommelen.

Wat opviel, was de ruime opslagcapaciteit. De vriezer biedt voldoende ruimte voor het bewaren van grote hoeveelheden voedsel, ideaal voor gezinnen die extra opslagruimte nodig hebben.

De prestaties van de Liebherr GP 1496-20 zijn consistent, zelfs bij variabele temperaturen. De vriezer handhaaft een stabiele interne temperatuur, waardoor voedsel optimaal wordt bewaard zonder dat het wordt beïnvloed door omgevingsfactoren.

Een ander belangrijk aspect is het energieverbruik. Ondanks zijn krachtige prestaties is de vriezer redelijk energiezuinig, wat resulteert in lagere energiekosten op lange termijn.

De geluidsproductie van de Liebherr GP 1496-20 is minimaal, waardoor het geschikt is voor gebruik in een schuur of garage zonder veel geluidshinder.

Kort samengevat biedt de Liebherr GP 1496-20 vriezer voor in de schuur uitstekende prestaties, duurzaamheid en ruime opslagmogelijkheden. Het is een betrouwbare keuze voor gezinnen die extra vriesruimte nodig hebben in omgevingen met variabele temperaturen, zonder in te leveren op efficiëntie en kwaliteit.

Pluspunten
 • Veel ruimte
 • Ook geschikt voor de schuur
 • Goede kwaliteit
Minpunten
 • Nog geen gevonden

De Liebherr GP 1496-20 is verkrijgbaar bij:

2. Bosch GUD15ADF0 - Serie 6 – Beste inbouw tafelmodel vriezer

Bosch GUD15ADF0 - Serie 6 - Vriezer - Inbouw
Bekijk tafelmodel vriezer

Onze ervaring met de Bosch GUD15ADF0 – Serie 6 inbouw vriezer was buitengewoon positief. Deze vriezer combineert geavanceerde technologieën met een naadloos ontwerp, wat resulteert in een betrouwbare en efficiënte toevoeging aan elke keuken.

Het eerste wat opviel was de flexibiliteit van de indeling. Ondanks het feit dat het een inbouwmodel is, biedt deze vriezer voldoende ruimte voor opslag.

De prestaties van de Bosch GUD15ADF0 – Serie 6 zijn uitmuntend. Het apparaat handhaaft een constante temperatuur door de hele vriezer, waardoor voedsel langdurig vers blijft. De geavanceerde sensortechnologie zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling, wat essentieel is voor het behoud van de kwaliteit van ingevroren voedsel.

Een ander opvallend aspect is het energieverbruik. Deze vriezer is zeer efficiënt, wat niet alleen goed is voor de portemonnee op de lange termijn, maar ook voor het milieu.

Het geluidsniveau van de Bosch GUD15ADF0 – Serie 6 is minimaal, wat zorgt voor een rustige keukenomgeving zonder storend geluid van het apparaat.

De algehele bouwkwaliteit en het strakke ontwerp van deze inbouw vriezer dragen bij aan de esthetiek van de keuken. Het apparaat voelt solide aan en straalt duurzaamheid uit.

Kort samengevat biedt de Bosch GUD15ADF0 – Serie 6 inbouw vriezer een uitstekende combinatie van flexibiliteit, prestaties en redelijk energiezuinigheid. Voor wie op zoek is naar een betrouwbare inbouwvriezer met geavanceerde functies en een strak design, is dit zeker een aanrader.

Pluspunten
 • Snelvriesfunctie
 • Deurscharnieren zijn verwisselbaar
 • De vriezer heeft een alarm als de deur niet goed dicht is
Minpunten
 • Geen no-frost

De Bosch GUD15ADF0 - Serie 6 is verkrijgbaar bij:

3. Inventum VR501 – Beste goedkope tafelmodel vriezer

Inventum VR501 - Tafelmodel vriezer - Vrijstaand
Bekijk tafelmodel vriezer

Onze ervaring met de Inventum VR501 goedkope vriezer was verrassend positief. Ondanks zijn betaalbare prijs biedt deze vriezer solide prestaties en voldoende opslagruimte voor een verscheidenheid aan voedingsmiddelen.

Het eerste wat opvalt is de ruimteoptimalisatie. Ondanks zijn compacte formaat biedt de vriezer genoeg ruimte om verschillende soorten voedsel op te slaan. Dankzij de handige indeling met lades kun je de ruimte efficiënt benutten.

De prestaties van de Inventum VR501 vriezer zijn degelijk. Het apparaat handhaaft een consistente temperatuur, waardoor voedsel goed ingevroren blijft. Hoewel het niet beschikt over geavanceerde technologieën, voldoet het prima voor dagelijks gebruik.

Wat opvalt bij dit model is het energieverbruik. De vriezer is redelijk efficiënt, wat een positieve invloed kan hebben op de elektriciteitskosten op de lange termijn.

Het geluidsniveau is acceptabel en niet storend, wat belangrijk is, vooral in huiselijke omgevingen.

Hoewel de bouwkwaliteit van de Inventum VR501 vriezer eenvoudiger is in vergelijking met duurdere modellen, voelt het apparaat toch stevig aan en lijkt het goed te functioneren voor zijn prijsklasse.

Kort samengevat biedt de Inventum VR501 goedkope vriezer goede basisprestaties en voldoende opslagruimte voor een zeer redelijke prijs. Het is een geschikte keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare vriezer zonder al te veel geavanceerde functies, maar die wel betrouwbaar zijn werk doet voor dagelijks gebruik.

Pluspunten
 • Goede prijs
 • Draairichting deur omkeerbaar
 • Smalle vriezer
 • Bovenblad kan verwijderd voor plaatsing onder aanrecht
Minpunten
 • Geen no-frost

De Inventum VR501 is verkrijgbaar bij:

4. Frilec BREMEN130-E-010CW – Beste energiezuinige tafelmodel vriezer

Frilec BREMEN130-E-010CW - Vriezer Tafelmodel
Bekijk tafelmodel vriezer

Onze ervaring met de Frilec BREMEN130-E-010CW tafelmodel vriezer was ronduit verrassend en positief. Dit model valt op vanwege zijn indrukwekkende energiezuinigheid en uitstekende prestaties, en heeft onze verwachtingen overtroffen.

De eerste indruk werd bepaald door de ruime opslagcapaciteit. Ondanks zijn compacte formaat biedt deze vriezer voldoende ruimte voor het bewaren van verschillende ingevroren producten. De interne indeling met 3 lades maakt het gemakkelijk om alles georganiseerd te houden.

Een opmerkelijk aspect van de Frilec BREMEN130-E-010CW is zijn ongeëvenaarde energiezuinigheid. Met een hoog energielabel biedt deze vriezer niet alleen geweldige prestaties, maar helpt ook energiekosten te verlagen, wat een positieve impact heeft op de lange termijn.

De vriezer handhaaft een stabiele temperatuur in de gehele binnenruimte, wat cruciaal is om voedsel langdurig vers te houden. Bovendien is het geluidsniveau minimaal, waardoor het ideaal is voor gebruik in diverse omgevingen zonder storende geluiden.

De bouwkwaliteit van de Frilec BREMEN130-E-010CW is solide en duurzaam. Het strakke en moderne ontwerp past goed in verschillende keukenomgevingen en geeft een gevoel van betrouwbaarheid.

Kort samengevat biedt de Frilec BREMEN130-E-010CW tafelmodel vriezer indrukwekkende energiezuinigheid, uitstekende prestaties en ruime opslagmogelijkheden in een compacte behuizing. Deze vriezer is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar apparaat dat efficiëntie en functionaliteit combineert.

Pluspunten
 • Energiezuinig
 • Roestvrijstalen handgreep
 • Maakt weinig geluid
 • Deur is omkeerbaar
Minpunten
 • Geen anti-ijsvorming kenmerk

De Frilec BREMEN130-E-010CW is verkrijgbaar bij:

5. Zanussi ZCAN10FW1 – Beste tafelmodel vrieskist

Zanussi ZCAN14FW1 - Vrieskist
Bekijk tafelmodel vriezer

Onze ervaring met de Zanussi ZCAN10FW1 tafelmodel vrieskist was opvallend positief. Dit compacte en efficiënte apparaat biedt uitstekende prestaties voor zijn grootte en prijsklasse.

De eerste indruk werd gekenmerkt door het ruime interieur van deze vrieskist. Hoewel het een tafelmodel is, biedt het voldoende opslagruimte voor verschillende voedingsmiddelen.

Wat meteen opviel, was de betrouwbaarheid van de prestaties. De vrieskist handhaaft een stabiele temperatuur doorheen de gehele binnenruimte, waardoor voedsel gelijkmatig wordt ingevroren en vers blijft.

Een ander positief punt is de energiezuinigheid van de Zanussi ZCAN10FW1. Ondanks zijn krachtige prestaties is het energieverbruik redelijk laag, wat gunstig is voor zowel de portemonnee als het milieu op de lange termijn.

De vrieskist functioneert vrijwel geruisloos, wat het ideaal maakt voor plaatsing in huiselijke omgevingen zonder storend geluid.

Hoewel het ontwerp eenvoudig is, voelt de bouwkwaliteit solide aan. Het apparaat lijkt duurzaam en degelijk gebouwd te zijn, wat bijdraagt aan zijn betrouwbaarheid op de lange termijn.

Kort samengevat biedt de Zanussi ZCAN10FW1 tafelmodel vrieskist uitstekende prestaties, voldoende opslagruimte en energiezuinigheid in een compacte behuizing. Voor wie op zoek is naar een betrouwbare vrieskist voor dagelijks gebruik in een beperkte ruimte, is dit model absoluut het overwegen waard.

Pluspunten
 • De vriezer kan in ruimtes staan vanaf 10 graden
 • Snelvriesfunctie
 • Met binnenverlichting
Minpunten
 • Geen no-frost

De Zanussi ZCAN10FW1 is verkrijgbaar bij:

Waar moet je op letten bij het kopen van een tafelmodel vriezer?

Er zijn een aantal belangrijke punten waar je op moet letten als je een tafelmodel vriezer gaat kopen. Kijk voordat je een tafelmodel vriezer gaat kopen goed naar deze punten en wat voor jou de beste optie is.

Afmetingen van de tafelmodel vriezer

Controleer de beschikbare ruimte waar de vriezer komt te staan. Tafelmodellen zijn compacter, maar meet altijd goed of de tafelmodel vriezer past op de plek waar jij hem graag wilt hebben. Hierbij is het ook belangrijk om vooraf goed te informeren hoeveel ruimte je nog vrij moet laten naast en achter de tafelmodel vriezer om de warmte van de vriezer kwijt te kunnen. Zo zorg je ervoor dat je tafelmodel vriezer het langst mee gaat en de meest optimale vriescapaciteiten kan behalen.

Capaciteit van de tafelmodel vriezer

Bepaal hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Controleer de interne indeling, zoals planken en lades, om te zien of ze voldoende ruimte bieden voor jouw behoeften. Kijk hierbij dus echt goed naar de inhoud van de tafelmodel vriezer en let daarbij op het aantal liters.

Energie-efficiëntie van de tafelmodel vriezer

Let op het energielabel van de vriezer. Een vriezer met een hoog energielabel is over het algemeen efficiënter en kan op lange termijn kosten besparen.

Klimaatklasse van de tafelmodel vriezer

Controleer de klimaatklasse van de vriezer. Als de vriezer bijvoorbeeld in een ruimte komt te staan waar de temperatuur kan variëren (zoals een garage), kies dan een model dat geschikt is voor dergelijke omstandigheden. Niet alle tafelmodel vriezers kun je zomaar in een schuur of garage neerzetten.

Geluidsniveau van de tafelmodel vriezer

Als de vriezer in een ruimte komt waar geluid een probleem kan zijn, zoals een open keuken of een slaapkamer, kies dan een model met een laag geluidsniveau.

Functies en extra’s van de tafelmodel vriezer

Overweeg extra functies zoals No Frost-technologie, snelvriesfunctie, temperatuurregeling, en de aanwezigheid van alarmen voor temperatuurstijging.

Merk en betrouwbaarheid van de tafelmodel vriezer

Kies voor een betrouwbaar merk met goede recensies en een solide reputatie voor duurzaamheid en klantenservice. Let hierbij ook op de garantievoorwaarden. Een langere garantieperiode kan gemoedsrust bieden bij onverwachte problemen.

Prijs van de tafelmodel vriezer

Vergelijk verschillende modellen en prijzen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden die past bij je budget en behoeften.

Door deze aspecten in overweging te nemen, kun je een weloverwogen keuze maken bij het kopen van een tafelmodel vriezer die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Ben je van plan om een tafelmodel vriezer te kopen maar kom je er zelf niet uit? Of heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over tafelmodel vriezers? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel en dan proberen wij je vragen over tafelmodel vriezers zo goed mogelijk te beantwoorden!

Ben je fabrikant van een tafelmodel vriezer en vind je dat jouw tafelmodel vriezer getest moet worden en in onze top 5 hoort? Lees dan hier hoe we te werk gaan en meld jouw tafelmodel vriezer makkelijk aan.

Waarom kiezen voor 5Top.nl?

Bij 5Top is onze missie om jou te helpen met het kopen van jouw nieuwe product. Daarvoor doen we uitgebreid onderzoek en testen we zo veel mogelijk producten op belangrijke eigenschappen. Zo helpen we jou om een bewuste keuze te maken voordat je overgaat tot aankoop. Als je zelf twijfelt of nog vragen hebt over een bepaald product dan kan je ze altijd in de reacties hieronder kwijt!

Plaats een reactie