De 5 beste gereedschapskoffers van 2024

Wil je een gereedschapskoffer kopen? Dan heb je in ieder geval genoeg keuze uit verschillende formaten, kleuren en mogelijkheden. En de belangrijkste keuze om te maken is of je een gevulde of lege koffer wilt kopen. Heb je al een berg los gereedschap en heb je geen systeem in het verzamelen en organiseren van je tools? Dan is een lege koffer natuurlijk een zeer goede oplossing. Maar ben je niet compleet of heb je nog helemaal geen gereedschap? Kies dan voor een complete koffer.

Wat is de beste gereedschapskoffer?

De beste gereedschapskoffer is simpel gezegd de koffer waar je ook het meeste aan hebt, maar hoe kom je daarachter? Door goed te bekijken wat er in een koffer zit en of deze gereedschappen ook nodig zijn voor de klussen die je wilt uitvoeren. Een groot voordeel is dat deze koffers vaak zoveel gereedschappen bevatten dat je er vrijwel iedere klus mee kunt doen.

Gereedschapskoffer kopen

Ben je van plan om een gereedschapskoffer te kopen en heb je interesse in een mooi exemplaar? Lees dan eerst even de gereedschapskoffer review. Zo kom je meer te weten over het product, wat zoal de voor- en nadelen zijn en of het product iets voor je is. Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben wij de beste gereedschapskoffers voor je bekeken.

Merk
Model
1
STANLEY FATMAX STMT98109-1 Gereedschapskoffer
STANLEY
FATMAX STMT98109-1
2
Makita 221-dlg A Handgereedschapset - E-10883
Makita
E-10883
3
Dewalt Tstak II Gereedschapskoffer
Dewalt
Tstak II
4
Kraftwerk professionele gereedschapskoffer
Kraftwerk
professionele gereedschapskoffer
5
Kinzo handgereedschapset - 187-delig - in Aluminium Rolkoffer
Kinzo
handgereedschapset

Dit zijn ze, de 5 beste gereedschapskoffers van 2024

1. STANLEY FATMAX STMT98109-1 – Beste aluminium gevulde gereedschapskoffer

STANLEY FATMAX STMT98109-1 Gereedschapskoffer
Bekijk gereedschapskoffer

De FATMAX STMT98109-1 van het merk STANLEY is de beste aluminium gevulde gereedschapskoffer die je kunt kopen. De koffer is 46 centimeter lang, 36 centimeter breed en 15,5 centimeter hoog en bestaat uit maar liefst 142 delen. De gereedschapskoffer is ook van stevig aluminium gemaakt en is in het zwart met geel afgewerkt.

De koffer bevat verschillende maten omkeerbare ringsteeksleutels met ratel en dopsleutels, een 60-delige doppenset, metaalzaagbeugel, afbreekmes, bankhamer, waterpomptang, combinatietang, zijsnijtang, verstelbare moersleutel, schaar voor zware toepassingen, telefoontang, stiftsleutelset, waterpas, rolbandmaat en een 3- en 4-delige schroevendraaierset. Het gereedschap is voorzien van ergonomische softgrip handgrepen voor extra grip en comfort.

Pluspunten
 • 142-delige set
 • Stevige koffer van aluminium
 • Gereedschap met ergonomische softgrip handgrepen
 • Eenvoudig op te bergen
 • Mooi afgewerkt in geel met zwart
Minpunten
 • Geen wielen voor vervoeren/verplaatsen

De STANLEY FATMAX STMT98109-1 is verkrijgbaar bij:

2. Makita E-10883 – Beste 221 delige gereedschapskoffer

Makita 221-dlg A Handgereedschapset - E-10883
Bekijk gereedschapskoffer

De E-10883 van het merk Makita is de beste 221 delige gereedschapskoffer die je op dit moment kunt bestellen. De koffer is stevig materiaal gemaakt. De 221-delige gereedschapsset is geschikt voor thuis en bevat 120 verschillende maten bits, 2 schroevendraaiers, 2 bitadapters, 11 ringsteeksleutels, 1 inbusset, 2 ratels, 43 verschillende maten doppen, 4 verlengstukken, 2 bougiesleutels, 3 dop adapters en nog veel meer gereedschap.

De handzame koffer met handvat en slot is makkelijk mee te nemen en op te bergen en daarnaast in mooi blauw uitgevoerd. Een zeer complete gereedschapskist die iedere klus in en rondom het huis een fluitje van een cent maakt.

Pluspunten
 • 221-delige set
 • Handzame koffer met handvat en slot
 • Eenvoudig op te bergen
Minpunten
 • Geen wielen voor vervoeren/verplaatsen

De Makita E-10883 is verkrijgbaar bij:

3. Dewalt Tstak II – Beste lege gereedschapskoffer

Dewalt Tstak II Gereedschapskoffer
Bekijk gereedschapskoffer

De Dewalt Tstak II is de beste lege gereedschapskoffer die je kunt kopen. De koffer is gemaakt van zwart kunststof en meerdere exemplaren zijn eenvoudig op te stapelen. Ideaal voor als je grote hoeveelheid gereedschap wilt opbergen en organiseren. De koffer beschikt over een sterke clipsluiting en handgrepen voor een eenvoudige bediening.

Pluspunten
 • Sterke handgrepen
 • Clipsluiting
 • Gemaakt van zwart kunststof
 • Op te stapelen
 • Veel ruimte voor los gereedschap
Minpunten
 • Geen indeling

De Dewalt Tstak II is verkrijgbaar bij:

4. Kraftwerk professionele gereedschapskoffer – Beste professionele gereedschapskoffer

Kraftwerk professionele gereedschapskoffer
Bekijk gereedschapskoffer

Ben je op zoek naar de beste professionele gereedschapskoffer? Dan is de professionele gereedschapskoffer van het merk Kraftwerk de beste keuze. De koffer heeft maar liefst 230 gereedschappen waarmee je vrijwel iedere klus professioneel kunt klaren. Het hoogkwalitatieve gereedschap is netjes en logisch ingedeeld terwijl het voorzien is van softgrip handgrepen.

De koffer is 43,3 centimeter lang, 32,3 centimeter breed en 14,9 centimeter hoog. Door de handige indeling past het gereedschap altijd en je kunt de koffer eenvoudig meenemen. Ondanks dat de koffer in zijn totaliteit bijna 15 kilo weegt.

Pluspunten
 • 230 delige set
 • Professioneel gereedschap met softgrip handgrepen
 • Clipsluiting
 • Handig mee te nemen
 • Geen deksel
Minpunten
 • Weegt bijna 15 kilo en heeft geen wieltjes

De Kraftwerk professionele gereedschapskoffer is verkrijgbaar bij:

5. Kinzo handgereedschapset – Beste gereedschapskoffer op wielen

Kinzo handgereedschapset - 187-delig - in Aluminium Rolkoffer
Bekijk gereedschapskoffer

De haardgereedschapset van het merk Kinzo is de beste gereedschapskoffer op wielen. Deze set bestaat uit 187 delen en bevat alle belangrijke gereedschappen waarmee je iedere klus binnens- en buitenshuis kunt uitvoeren. Door de handige indeling bewaar je het overzicht en kun je ieder gereedschap binnen een handomdraai vinden of weer opbergen.

De koffer is gemaakt van stevig aluminium, heeft een uitschuifbare hendel en wieltjes waarmee je de gereedschapskoffer eenvoudig mee kunt nemen. Je hoeft er niet mee te lopen sjouwen. Dat wel zo prettig is.

Pluspunten
 • Gemaakt van stevig aluminium
 • 187 delige set
 • Handige indeling
 • Op wieltjes
 • Uitschuifbare hendel
Minpunten
 • Groot formaat

De Kinzo handgereedschapset is verkrijgbaar bij:

Heb je de gereedschapskoffers bekeken en ben je er niet zeker van welke nu de beste keuze is? Dan doe je er in ieder geval verstandig aan gereedschapskoffers te vergelijken. Vergelijk ze niet alleen op prijs, maar ook op gebruiksvriendelijkheid en inhoud. Alleen op die manier kom je erachter of het product ook echt voor jou geschikt is.

Opstapelbare gereedschapskoffers

Gereedschapskoffers kun je feitelijk in verschillende categorieën opdelen. Een koffer voor het organiseren en het vervoeren van je gereedschappen en koffers voor alleen het organiseren en het opbergen van je gereedschap. In dat laatste geval heb je veel baat bij koffers die je kunt opstapelen. Niet alle koffers zijn opstapelbaar. Hier kun je dus rekening mee houden.

Waar moet je op letten bij het kopen van een gereedschapskoffer?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij het kopen van een gereedschapskoffer. Allereerst of de inhoud naar wens is en of de gereedschappen voldoende zijn om je klus te kunnen klaren, maar je kunt ook kijken naar bijvoorbeeld de kwaliteit van het gereedschap en of ze bijvoorbeeld softgrip handgrepen hebben. Dat maakt het werken met het gereedschap een stuk makkelijker. Ook het materiaal van de koffer is belangrijk, want sterk metaal of kunststof zijn goede materialen voor een gereedschapskoffer. Aluminium is daarentegen zachter en ook gevoeliger voor krassen en schade. En een koffer met wieltjes is makkelijk wanneer je een zware koffer eenvoudig wilt kunnen vervoeren.

Veelgestelde vragen over gereedschapskoffers

 • Welke gevulde gereedschapskoffer?

  De 230-delige professionele gereedschapskoffer van het merk Kraftwerk is de beste gevulde gereedschapskoffer die je op dit moment kunt kopen.

 • Wat zit er in een gereedschapskoffer?

  In een gereedschapskoffer zit handgereedschappen die je nodig hebt voor het klussen. Denk aan schroevendraaiers, verschillende soorten tangen en maten sleutels en zaken, zoals een LED zaklamp en rolbandmaat.

 • Wat kost een gereedschapskoffer?

  Een goede gereedschapskoffer kost al snel tussen de € 150,- en € 300,-. Dit zijn goed gevulde koffers met alle benodigde gereedschappen voor klussen in en rondom het huis. Lege koffers zijn al voor enkele tientallen euro’s te koop.

Waarom kiezen voor 5Top.nl?

Bij 5Top is onze missie om jou te helpen met het kopen van jouw nieuwe product. Daarvoor doen we uitgebreid onderzoek en testen we zo veel mogelijk producten op belangrijke eigenschappen. Zo helpen we jou om een bewuste keuze te maken voordat je overgaat tot aankoop. Als je zelf twijfelt of nog vragen hebt over een bepaald product dan kan je ze altijd in de reacties hieronder kwijt!

Plaats een reactie