De 5 beste wimperkrullers van 2024

Ben je op zoek naar de beste wimperkruller? Wij helpen je daar graag bij! Wij hebben een aantal wimperkrullers uitgetest en een lijstje gemaakt met wat volgens on de beste wimperkrullers van 2024 zijn.

Voor extra mooi gekrulde wimpers en optisch meer lengte en volume aan je wimpers te geven is een wimperkruller handig om te gebruiken. Een wimperkruller is makkelijk in gebruik en je krijgt er een mooie frisse uitstraling van. Het is belangrijk om eerst de wimperkruller te gebruiken voordat je mascara op doet anders kunnen je wimpers beschadigen. Ook is het belangrijk om de wimperkruller niet te dicht bij de aanzet van je wimpers te gebruiken, zodat je niet je ooglid raakt. Zorg ervoor dat je je wimpers voorzichtig krult met de wimperkruller en er niet aan trekt. Zo krijg je het beste resultaat en zullen je wimpers niet beschadigen.

Merk
Model
1
Tweezerman Classic Lash Curler - Wimperkruller
Tweezerman
Classic
2
L Oréal Paris Hoogwaardig RVS Wimperkruller
L Oréal Paris
Hoogwaardig RVS Wimperkruller
3
3-Delige Elektrische Wimperkruller Set – Incl. Wimperserum & Wimperborstel
Mystige
Elektrische Wimperkruller Set
4
MoreWomen® Elektrische Wimperkruller - Wimperkruller - Verwarmd
MoreWomen
Elektrische Wimperkruller
5
V-Goods Professionele Wimperkruller / Wimperkrultang - Roségoud-kleurig
V-Goods
Professionele Wimperkruller

Dit zijn ze, de 5 beste wimperkrullers van 2024

1. Tweezerman Classic – Beste wimperkruller voor langdurig gekrulde wimpers

Tweezerman Classic Lash Curler - Wimperkruller
Bekijk wimperkruller

De Tweezerman classic is de klassieke wimperkruller die iedereen kent. Je vindt hem eigenlijk in iedere winkel en iedereen weet hoe hij werkt. De Tweezerman classic kan niet ontbreken in het dagelijkse ritme omdat jouw wimpers daar langdurig van blijven gekruld. Jij kunt dus de hele dag doorkomen met mooi gekrulde wimpers zonder dat jij daar verder naar om hoeft te kijken.

De Tweezerman classic is heel eenvoudig te gebruiken. Jij hoeft enkel maar te zorgen dat je weet wat je moet doen en dan kun jij op een makkelijke manier jouw wimpers voor langere tijd krullen. Als jij jouw wimpers tussen de Tweezerman classic stopt en dan stevig aandrukt dan zul je zien dat jouw wimpers vanzelf krullen. Het is wel belangrijk dat jij de Tweezerman classic op de goede manier vasthoudt en dat is met het silicone kussentje naar beneden. Anders dan zullen jouw wimpers niet krullen.

Pluspunten
 • Extra siliconen meegeleverd
 • Makkelijk mee te nemen
 • Eenvoudig te gebruiken
Minpunten
 • Breekbaar

De Tweezerman Classic is verkrijgbaar bij:

2. L Oréal Paris Hoogwaardig RVS Wimperkruller – Beste wimperkruller met siliconen pad

L Oréal Paris Hoogwaardig RVS Wimperkruller
Bekijk wimperkruller

Met de L Oréal Paris wimperkruller hoef jij je geen zorgen meer te maken over of jij wel goede gekrulde wimpers zult hebben want dat is verleden tijd. Met de L Oréal Paris wimperkruller maak jij mooie natuurlijk ogende wimpers die lange tijd blijven zitten. Door het siliconen pad krul jij de wimpers er mooi omheen en als jij daar mascara aan toevoegt dan zul jij merken dat jij een oogverblindend effect krijgt waardoor jij de hele dag zult stralen.

Jij hoeft geen enkele moeite te doen of bang te zijn dat jij de L Oréal Paris wimperkruller niet kunt gebruiken want dat zal helemaal voor zich gaan wijzen. Jij hoeft enkel maar ervoor te zorgen dat jij de wimperkruller op de juiste plek plaatst en dan moet jij stevig het handvat indrukken. Op het moment dat jij stevig het handvat indrukt dan worden jouw wimpers om het siliconen pad heen gedrukt en daardoor zullen jouw wimpers dus mooi gaan krullen. Jij kunt zo de stad in voor een feestje maar je kunt natuurlijk ook gewoon thuis zitten en genieten van jouw mooie wimpers.

Pluspunten
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Makkelijk op te bergen
 • Hoeft niet op te warmen
Minpunten
 • Redelijk duur

De L Oréal Paris Hoogwaardig RVS Wimperkruller is verkrijgbaar bij:

3. Mystige Elektrische Wimperkruller Set – Beste elektrische wimperkruller

3-Delige Elektrische Wimperkruller Set – Incl. Wimperserum & Wimperborstel
Bekijk wimperkruller

Als jij om kunt gaan met een wimperkruller dan is een Mystige Elektrische Wimperkruller wel een echte musthave. Jij zorgt daarmee dat je mooie gekrulde wimpers krijgt die de hele dag blijven zitten. Jij hoeft dan dus maar 1 keer op de dag jouw wimpers te krullen en dat zal jou toch al heel veel tijd schelen in jouw make up routine. Je hoeft in de ochtend niet lang meer voor de spiegel te staan want met een Mystige Elektrische wimperkruller is het een fluitje van een cent.

Nu wil je natuurlijk weten hoe dan een Mystige Elektrische wimperkruller werkt natuurlijk met warmte en dat wel in de buurt van jouw ogen. Jij hoeft je geen zorgen te maken over of jij jezelf pijn kunt doen want dat is natuurlijk niet het geval. Als jij een beetje handig bent dan doe jij hetzelfde als wanneer jij je wimpers mascara op doet. Met de bijgeleverde wimperserum maak jij jouw wimpers ook nog eens extra gezond waardoor jouw wimpers nog makkelijker te krullen zijn. Als je dit in de ochtend en avond doet dan zul je snel een positief resultaat merken. Jij krijgt dus bij jouw bestelling een wimperkruller met wimperserum en wimperborstel, jij kunt hiermee gelijk aan de slag voor een optimaal resultaat.

Pluspunten
 • Wordt met serum geleverd
 • In 10 seconde is hij klaar voor gebruik
 • Simpel te gebruiken
Minpunten
 • Kan in het begin eng zijn om te gebruiken

De Mystige Elektrische Wimperkruller Set is verkrijgbaar bij:

4. MoreWomen Elektrische Wimperkruller – Beste verwarmde wimperkruller

MoreWomen® Elektrische Wimperkruller - Wimperkruller - Verwarmd
Bekijk wimperkruller

Een elektrische wimperkruller is natuurlijk wel een hele leuke gadget om te hebben. En naast dat het leuk is om te hebben kun je er ook nog eens mooie gekrulde wimpers mee maken. Op een hele makkelijke manier kun jij je wimpers krullen met een MoreWomen Elektrische wimperkruller. De MoreWomen Elektrische Wimperkruller is een oplaadbare wimperkruller. Jij zult dus geen gedoe meer hebben met batterijen die leeg zijn want je kunt hem op tijd opladen. De elektrische wimperkruller wordt warm en daardoor nemen jouw wimpers makkelijker een vorm aan. Jij kunt ze dan dus makkelijk krullen. Nadat ze gekruld zijn zullen ze nog lang in de gekrulde vorm blijven staan.

Bij de MoreWomen Elektrische Wimperkruller krijg je ook nog eens een mooie wimperborstel om ervoor te zorgen dat jouw wimpers er helemaal perfect uit zullen zien. Je wilt niet dat je halverwege de dag erachter komt dat jouw wimpers niet meer mooi gekruld zijn. Als jij precies volgt wat je moet doen om jouw wimpers te krullen dan zul jij blij verrast zijn met het effect wat een elektrische wimperkruller op jouw wimpers heeft.

Pluspunten
 • Oplaadbaar
 • Makkelijk in gebruik
 • Kunt hem overal mee naartoe nemen
Minpunten
 • In het begin kan het gebruik ervan eng zijn

De MoreWomen Elektrische Wimperkruller is verkrijgbaar bij:

5. V-Goods Professionele Wimperkruller – Beste goedkope wimperkruller

V-Goods Professionele Wimperkruller / Wimperkrultang - Roségoud-kleurig
Bekijk wimperkruller

Een goede wimperkruller hoeft niet duur te zijn. Ook voor een goedkope prijs kun je een goede wimperkruller aanschaffen. Er wordt vaak vergist in de combinatie dat iets duurs ook goed moet zijn maar dat is niet altijd waar. De V-Goods Professionele Wimperkruller is een goedkopere maar goede wimperkruller. Naast dat hij goedkoop is kun je hem ook nog eens op een makkelijke manier gebruiken. Jij hoeft er enkel maar voor te zorgen dat jij hem op de juiste manier gebruikt en jij bent heel de dag verzekerd van mooie gekrulde wimpers.

Een wimperkruller gebruiken is op zich best een makkelijke handeling. Als jij met de V-Goods Professionele wimperkruller aan de slag gaat dan zul je zien dat hij makkelijk in gebruik is. Je hoeft enkel maar jouw wimpers aan het begin te zetten en dan stevig aan te drukken met de wimperkruller en dan zul je zien dat de wimpers er mooi gekruld uitkomen. Jouw wimpers blijven de hele dag mooi gekruld en jij hoeft er voor de rest niet meer naar om te kijken.

Pluspunten
 • Goedkoop
 • Makkelijk in het gebruik
 • Goed mee te nemen
Minpunten
 • Niet elektrisch

De V-Goods Professionele Wimperkruller is verkrijgbaar bij:

Waar moet je op letten bij het kopen van een wimperkruller?

Een wimperkruller vergelijken kan een hele taak gaan worden als je niet weet waar je moet zoeken en hoe je dat moet doen. Als jij het te eng vindt om met een elektrische wimperkruller aan de slag te gaan dan kun je misschien beter voor een classic wimperkruller gaan. Die kun je namelijk ook heel erg goed gebruiken en als je die op de goede manier gebruikt dan zul je zien dat jouw wimpers ook heel erg mooi gekruld blijven de hele dag. Jij hebt daar dan dus geen omkijken meer naar en kunt gaan doen wat je wilt.

Hoe kies je de beste wimperkruller?

De beste wimperkruller kies je vooral uit ervaring en door de reviews te lezen. Als een wimperkruller goed wordt aangeraden dan zul jij die al sneller aanschaffen dan wanneer hij slecht wordt aangeraden. Het is ook een hele persoonlijke keuze die jij maakt want soms dan wil je iets extra’s of heb je iets gezien of gehoord en wil je dat proberen. Je kunt helemaal zelf bepalen wat je wil kopen en misschien heb je al een favoriet. Dan moet je het zeker bij die favoriet blijven.

Een wimperkruller met of zonder serum?

Je kunt een wimperkruller bestellen met of zonder serum. Serum is goed voor jouw wimpers en zullen daardoor gezonder worden maar ook beter te krullen zijn. Als je wimpers beter te krullen zijn blijven ze ook mooier en langer in de krul zitten. Het is dus zeker aan te raden om een serum erbij te nemen zodat jij jouw wimpers gezonder kunt maken.

Classic wimperkruller of een elektrische wimperkruller?

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur, zo kun je kiezen uit een classic wimperkruller of misschien heb je liever een elektrische wimperkruller. Vaak is het effect hetzelfde en zul je daardoor altijd een mooie gekrulde wimper krijgen. Het zal persoonlijk zijn wat je fijn vindt. Misschien zweer jij wel bij de classic wimperkruller terwijl een ander er heilig in gelooft om een elektrische wimperkruller te gebruiken. Het kan ook zijn dat je het te eng vindt om een elektrische wimperkruller te gebruiken. Zo gek is dat niet want je zit wel met een warm apparaatje dicht bij je ogen. Gelukkig went dit snel en zul je daardoor vanzelf er beter mee kunnen omgaan.

Ben je van plan om een wimperkruller te kopen maar kom je er zelf niet uit? Of heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over wimperkrullers? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel en dan proberen wij je vragen over wimperkrullers zo goed mogelijk te beantwoorden!

Ben je fabrikant van een wimperkruller en vind je dat jouw wimperkruller getest moet worden en in onze top 5 hoort? Lees dan hier hoe we te werk gaan en meld jouw wimperkruller makkelijk aan.

Veelgestelde vragen over wimperkrullers

 • Is een wimperkruller slecht voor je wimpers?

  Als jij een wimperkruller op de goede manier gebruikt dan hoef jij niet bang te zijn dat jij daar jouw wimpers mee beschadigd. Als jij dat doet dan kan het namelijk helemaal geen kwaad. Jouw wimpers kunnen echt wel ergens tegen en herstellen zich heel erg snel. Als jij voor een serum erbij gaat dan kun jij ervoor zorgen dat je wimpers in goede conditie zijn waardoor ze ook makkelijker te krullen zijn en beter in die vorm blijven zitten.

 • Hoe gebruik je een wimperkruller?

  Een wimperkruller is makkelijk te gebruiken. Het kan soms een beetje eng zijn als je ermee begint maar het went heel erg snel. Als jij voor een classic wimperkruller gaat dan is dat al minder eng dan een elektrische wimperkruller. Jij moet met classic wimperkruller zorgen dat je aan het begin van de wimpers inzet waarna je stevig de wimperkruller indrukt. Daardoor zullen de wimper zich om de siliconen pad heen gedrukt worden en die vorm aanhouden. Met een elektrisch wimperkruller werkt dat net iets anders dan bij een classic wimperkruller. Een elektrische wimperkruller wordt warm waardoor jij net als je haar een krul erin kunt maken. Als jij een goede krul erin hebt gemaakt dan kun jij daarna de hele dag genieten van jouw mooi gekrulde wimper.

 • Hoe werkt een wimperkruller?

  Een wimperkruller werkt heel erg makkelijk, je duwt jouw wimpers met een kracht over een siliconen pad heen en als jij dat met genoeg druk doet dan zullen de wimpers die vorm aanhouden. Als het goed gebeurt dan zullen die wimpers de rest van de dag gekruld blijven waardoor jij er niet meer naar hoeft om te kijken. Als jij met een elektrische wimperkruller jouw wimpers gaat krullen dan zul je dat op een andere manier aan moeten pakken. Als de wimperkruller warm is dan kun je met het borsteltje op de wimperkruller jouw wimpers gaan krullen. Je maakt dezelfde bewegingen als met een mascara en door de warmte zullen jouw wimpers dan een mooie krul gaan maken.

Waarom kiezen voor 5Top.nl?

Bij 5Top is onze missie om jou te helpen met het kopen van jouw nieuwe product. Daarvoor doen we uitgebreid onderzoek en testen we zo veel mogelijk producten op belangrijke eigenschappen. Zo helpen we jou om een bewuste keuze te maken voordat je overgaat tot aankoop. Als je zelf twijfelt of nog vragen hebt over een bepaald product dan kan je ze altijd in de reacties hieronder kwijt!

Plaats een reactie